Görüş Bildir
Haberler
Ktunnel ile Yasaklı Sitelere Giriş

Ktunnel ile Yasaklı Sitelere Giriş

DNS Ayarı Değiştirme
27.02.2015 - 16:19 Son Güncelleme: 27.02.2015 - 16:21

Dünya sürprizlerle dolu bir yer daha da önemlisi ülkemiz dünyanın en sürprizler ile dolu olan ülkelerinden birisidir. Bir gün gözlerimizi açtığımızda YouTube’un engellenmiş olduğunu gördük. İşte o zaman bizler için yasaklı sitelere giriş yöntemlerini aramanın zamanı gelmiş demekti. İnternetten istediğimiz yasaklı sitelere giriş yapabilmek için geliştirilen birçok farklı yöntem vardı. Bu yöntemlerden başlıcaları DNS değiştirme ve Proxy’di. Fakat bunları her bilgisayar kullanıcısı kullanamıyordu çünkü bunları kullanmak orta veya üst seviyede bir bilgisayar bilgisine ihtiyaç duyuyordur. Durum böyle olunca bizler yani internet kullanıcıları çareyi Ktunnel web sitesinde bulduk.

Ktunnel son derece basit bir mantığa dayanıyor ve internet kullanıcılarının isteklerine net bir şekilde yanıt veriyordu. Bir internet kullanıcısı yalnızca istediği siteye rahatla giriş yapabilmek istiyordu. Bunun için sürekli DNS ayarı değiştirip durmak veya Proxy ile uğraşmak son derece yorucu bir işlem haline gelmişti. Durum böyle olunca ister istemez Ktunnel kaçınılmaz bir alternatif olmuştu. Ktunnel’den hemen sonra birçok tünel sitesi görev başına geçti. Hiçbiri ise Ktunnel’in popülaritesine tam olarak erişmedi.

Bugün hala orta seviyeden daha düşük bilgisayar bilgisine sahip olan kullanıcılar yasaklı sitelere giriş için Ktunnel’i kullanıyor. Ktunnel’i kullanmak için yapılması gereken tek şey web sitesine giriş yapmak ve oradaki boşluğa girmek istediğimiz web sitesinin adını yazmak. Ardından sorunsuz bir şekilde kendimizi istediğimiz yasaklı sitelerin içerisinde bulacağız.

Kaynak: http://www.dnsayaridegistirme.com/ktu...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın