Görüş Bildir
Haberler
Krizi 1 Ay Önceden Bilmiş!

Krizi 1 Ay Önceden Bilmiş!

Triptonik Adam
24.06.2013 - 20:20 Son Güncelleme: 24.06.2013 - 20:23

Krizi 1 Ay Önceden Bilmiş!

Ekonomideki her kriz kendi kahinini yaratıyor!

Yakın zamanda Türkiye’de gerçekleşenlere bakınca Mattew Lynn’in 1 ay önce söyledikleri bu tezi doğrulayacak nitelikte.

Dışarıdan bakınca gerçekten daha mı net görülüyor bazı şeyler bilmiyoruz ama Marketwatch.com yazarı Mattew Lynn 1 Mayıs 2013 tarihinde kaleme aldığı yazısında 2013 yazında kriz beklenen ekonomilerin başında Türkiye’yi göstermesi gerçekten de dikkate değer.

Yazıda ekonomik gerekçeler öne çıksa da unutmamak lazım ki siyasi krizler ekonomik krizlerin en büyük tetikçisi olmuştur.

Mattew Lynn’in 2013 yazında kriz beklediği diğer ülkeler ise sırasıyla; Slovenya, Almanya, Suriye ve İtalya.

Suriye’de ekonomik kriz beklemek için kahin olmaya gerek olmasa da Lynn’in güçlü Almanya için de kötü sinyaller vermesi daha ilginç. İtalya için gördüğü en büyük risk ise elbetteki Berlusconi hükümeti zamanından akıllara sık sık gelen siyasi güvensizlik.

Matthew Lynn’in ilginç bulduğumuz bu yazısını okumak için .

Matthew Lynn kimdir?

Matthew Lynn Londra merkezli bir ekonomi yazarıdır. “Fiyasko: Yunanistan, Avro ve Avro Bölgesi Borç Krizi” adlı kitabıyla dikkat çekmiştir.

Para & Borsa Özel Haber

Etiketler: avrupa borç krizi, avrupa ekonomik kriz, avrupa ekonomik krizi, avrupa krizi 2013, avrupa krizinde son durum, euro bölgesi krizi, euro krizi, kriz kahini 2013, kriz kahini matthew lynn, matthew lynn kimdir, türkiye ekonomik kriz, türkiye ekonomik krizi, türkiye krizi, türkiye krizi 2013, türkiye krizinde son durum

Kaynak: http://www.paraborsa.net/i/krizi-1-ay...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0