Görüş Bildir
Haberler
Kriz Ritüel Bozdurdu!

Kriz Ritüel Bozdurdu!

Batuhan
24.11.2014 - 10:56

Her deplasman takımını karşılayan Bursaspor yönetimi, hafta içindeki açıklama krizi nedeniyle Fenerbahçe kafilesini karşılamadı.

Bursaspor Yönetimi, Fenerbahçe kafilesini karşılamadı. Artık geleneksel hale gelen, her iç saha maçında şehre gelen takımın kaldığı otele gitme ritüeli bu maçta yapılmadı.

Yeşil-beyazlı yönetim, her maçtan önce deplasman takımın kaldığı otele giderek tüm kafileye şehrin simgelerinden kestane şekeri hediye eder ve onlara iyi dileklerini iletirdi. Rakip teknik adama ise Bursaspor forması hediye edilirdi. Bu gelenek Galatasaray maçında da uygulanmış ve Prandelli'ye Bursaspor forması sunulmuştu.

Ancak hafta içindeki açıklama krizi nedeniyle Bursaspor Yönetimi bu ziyareti iptal etti. İptalin gerekçesiyse Fenerbahçe'nin Şenol Güneş'in açıklamalarına tepki göstererek resmi siteden yaptığı açıklama... Bursasporlu yöneticiler bu açıklamaya yanıt vermiş olsalar da tavırlarını sürdürmeyi tercih ettiler.

Şenol Güneş, Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'in Milli Takım'da yaşadığı krizi basın önünde yorumlamış ve sarı lacivertli kulüpten tepki çekmişti.

Fenerbahçe'nin kafilesinde cezası nedeniyle statta maçı izleyemeyecek olan Başkan Aziz Yıldırım da yer alıyor.

ntvspor

Kaynak: http://www.radyospor.com/Futbol/18251...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0