Görüş Bildir
Titanik Filminin Ünlü Kapısının Dudak Uçuklatan Fiyata Satılması Sosyal Medyadan Tepki Aldı!
Bir döneme damgasını vuran 'Titanic' 1997'de vizyona girdiği zamandan beri, James Cameron'ın bu tarihi epik filmi hepimizin kalbinde özel bir yer edindi. Şu anda halen, Titanic dünya genelindeki en yüksek gişe hasılatına sahip filmler arasında dördüncü sırada yer alıyor. 'Titanik'te Rose karakterinin üzerinde kalarak ölmekten kurtulduğu, Jack'inse ağlatan son vedasını yaptığı kapı bir açık artırmada büyük bir fiyata satıldı. Yorumlar da gecikmedi. Detaylar 👇
Harry Potter Çocuk Serisidir Tartışmasına Filmin Oyuncularından Biri Daha Katıldı
Harry Potter serisinde Profesör Pomona Sprout'u canlandıran Miriam Margolyes, serinin hayranlarının Harry Potter filmlerini aşamadığını ve serinin çocuk filmleri olduğunu söylemesi hayranlar arasında eleştirilere neden olmuştu. Margolyes'in o açıklamalarına serinin oyuncularından biri olan Jessie Cave'den de bir tepki geldi. Detaylar içerikte!
Reklam
Filmlerde Rol Aldıkları Karakterler İçin Adeta Bambaşka Bir İnsana Dönüşen Birbirinden Harika Oyuncular
Sinema dünyasında girdiği her karakterde bambaşka birine dönüşen muhteşem oyuncular vardır. Öyle ki o oyuncuyu çok iyi tanısak bile filmde gördüğümüzde karakterin o olduğunu anlamamız bazen çok zaman alabilir. Reddit'te r/popculturechat adlı bir hesap, 'Sizce hangi oyuncu rollerinin içerisinde kaybolur?' sorusunu sordu ve birbirinden farklı oyuncular cevap olarak geldi. Gelin hep birlikte onlara bi' göz atalım.
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Penélope Cruz'dan Sydney Sweeney'e Sinema Dünyasının Birbirinden Çekici Kadın Karakterleri
Sinema dünyasında başarılı performansları ve tabii çekici fiziksel görünümleriyle adeta devleşen birbirinden harika kadın oyuncular var. Durum böyle olunca onları unutmak da pek mümkün olmuyor. X'te @RealEmirHan adlı kullanıcı, 'Bir filmdeki en çekici karakter hangisi?' sorusunu kullanıcılara yöneltti. Bakalım X kullanıcıları bu soruya ne yanıt verdi, hep birlikte görelim.
Reklam