Görüş Bildir
Haberler
Krasic: "Ne kırığı? Bunlar Türk Medyasının Uydurması"

Krasic: "Ne kırığı? Bunlar Türk Medyasının Uydurması"

Enver K.
17.04.2015 - 17:08

Son dönemin en çok tartışılan isimlerinden biri olan Milos Krasic, sakatlığıyla ilgili çıkan haberler sonrası Türk medyasına ateş püskürdü.

Geçtiğimiz günlerde Türk medyasında çıkan haberlerde Krasic’in fibula kemiğini kırdığı ve sahalardan uzun süre uzak kalacağı iddia edilmiş fakat gerçek daha sonra ortaya çıkmıştı. Sırp oyuncunun aslında bir ay önce bir sakatlık geçirdiği ve fibula kemiğinde sadece bir çatlağın meydana geldiği öğrenilmişti.

Konu hakkında ilk kez Sırp basınına bir demeç veren Krasic ağır ifadeler kullandı: “ Ne kırığı? Bunlar Türk medyasının uydurması. Genç takımla çıktığım antrenmanda ufak bir sakatlık geçirdim. MR sonuçlarında her şey çok net. Doktorum böyle bir sakatlıktan 3-4 hafta içinde dönebileceğimi söyledi. 25 Nisan’da bir kontrolüm daha var, ondan sonra her şey netleşecek. ”

Fenerbahçe teknik ekibinin A takımda düşünmediği Krasic, sezon başından bu yana genç takımla antrenmanlara çıkıyor. Sarı lacivertli ekipten aldığı garanti ücret ise yıllık 2.3 milyon euro. 30 yaşındaki kanat oyuncusunun sözleşmesi gelecek sezonun sonunda bitse de bu yaz ya ülkesi Sırbistan ya da bir dönem top koşturduğu Rusya Premier League’ine transfer olması bekleniyor.

Ajansspor

Kaynak: http://www.ajansspor.com/futbol/super...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0