Görüş Bildir
Haberler
Krasic: 'Fenerbahçe'den Ancak Bankaya Giderim'

Krasic: 'Fenerbahçe'den Ancak Bankaya Giderim'

Caner
11.01.2015 - 12:07
onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçeli futbolcu Milos Krasic, çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'ye 4 yıllık maliyeti 43 milyon TL olan Milos Krasic, Sırp Sport Gazetesi’ne öyle bir röportaj verdi ki sarfettiği sözler uzun süre gündemi meşgul edecek gibi.. Sezon başında teknik heyetin raporu doğrultusunda A2 takımına gönderilen ve oturduğu yerden yıllık 2.3 milyon Euro kazanan sorunlu Sırp oyuncunun, Haziran 2016’ya kadar olan sözleşmesini tamamlamadan sarı-lacivertli kulüpten ayrılmaya niyeti yok. “F.Bahçe’deki durumumu antlatmaya kalksam bir günden uzun sürer” sözleriyle başladığı röportajda sarı-lacivertli camiayla adeta dalga geçen 29 yaşındaki oyuncu şu ifadeleri kullandı:

“Yönetimle daha önce oturdum konuştum. Onlara ‘Belirli şartlarda, beni çok fazla zarara uğratmayacak şekilde sözleşmemi feshetmeye hazırım’ dedim. Ancak onlar beni dinlemediler bile. Böyle bir durumda başka bir takıma neden kiralık olarak gideyim ki? Sonuçta kiralanırsam kontratımda yazılı olan hak ettiğim parayı kaybetmiş olurum. Geçmişteki tecrübelerim bana bu kadar alçakgönüllü olmamayı öğretti. Sonuçta problemlere ne kadar makul yaklaşırsanız sonuçları sizin için o kadar şaşırtıcı oluyor. Ben bunları yaşadım ve gördüm.

Düşünün ben en son ne zaman bir maçta şans bulduğumu hatırlamıyorum bile. Ancak sabırlı bir insanım ve hiçbir şey için acelem yok. Yönetimin benim hakkımdaki gelecek planını bilmiyorum. Zaten onlar benim 2016 yılına kadar paramı öderlerse hiçbir sorun olmaz. Böyle bir durumda aramızda yaşananları umursamam ve önceden olduğu gibi düzenli olarak bankaya da giderek Fenerbahçe’de çocuklarla (A2 takımındaki genç oyuncularla) koşmaya devam ederim. Aksi bir durumda hakkımı savunmaya hazırım.”

‘Carlos ayrılınca Sivas’ı reddettim’

“Birçok teklifin gelmesi beni mutlu ediyor ancak kayda değer olmayanları dikkate almıyorum. Elche sezon başında benimle ilgilense de onların da bana verecek paraları yoktu.

Daha sonra da Sivasspor beni transfer etmek istedi. Onlarla anlaşmaya hazırdım ancak teknik direktör Roberto Carlos görevinden ayrılınca ben de onların teklifini geri çevirdim.”

Meriç Gürsoy 

eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0