Görüş Bildir
Haberler
Köyde Yaşasan Lakabın Ne Olurdu?

etiket Köyde Yaşasan Lakabın Ne Olurdu?

İnsanlara yaptığı kahramanlıktan isim takmaktan, kusurlarına göre lakap takmaya ne zaman geldik hiç bilmiyoruz. Fakat artık köyde yaşasam benim lakabım ne olurdu, diye merak etmenize gerek kalmadı. Sizin için muhteşem bir test hazırladık. Soruların sonunda köydeki lakabınızı öğrenebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle köyde horozlar öttü, uyanma vakti! İlk iş ne yaparsın?

2. Köyün muhtarı sen olsan neyi değiştirirdin?

3. Söyle bakalım, en çok hangi hayvanına düşkünsün?

4. Bu köyün en çok neyini seviyorsun?

5. Şansın olsa bu köyün nesi olurdun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Son olarak köyde düğün var. Bir işin ucundan tutsan ne yapardın?

6. Son olarak köyde düğün var. Bir işin ucundan tutsan ne yapardın?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Ağzı Şorrikli!

Ağzı Şorrikli!

İsminin başına lakabını koyup kullanabilirsin. Bu lakap biraz pis boğaz olduğun için verildi. Ne zaman bir yerde lezzetli yemekler görsen ağzından sular şıpır şıpır döküldüğünden, sana sizin köyde bu adı takmışlar. Bir insan ancak bu kadar pis boğaz olabilir ağzı şorrikli! Senin için bir keresinde, sıcak tereyağlı ekmekten ikram etmediler diye komşuların evini yakmaya kalktığın söyleniyor. Kimse senin göz hakkını vermeden ağzına bir lokma atamaz.

Yılanı Dürten!

Yılanı Dürten!

İsminin başına lakabını koyup kullanabilirsin. Sen bu köyün en çok laf sokan insanısın. Yılanı görsen onu dürtersin maşallah. Zaten seni ta 8 yaşındayken bir yılanı sopayla dürterken gören olmuş. Biri sana selam verse yeter. Hemen pis pis sırıtıp karşı tarafı sözlerinle dürtersin. Neredeyse bütün köylü senden kaçıyor. Resmen huzur bozansın. Ayrıca maşallah, köyde en çok lakap takan da sensin. Gerçek bir iblissin! Senin diline düşen yandı YILANI DÜRTEN!

Deli Cinli!

Deli Cinli!

İsminin başına lakabını koyup kullanabilirsin. Anlatılanlara göre bir akşam bütün köyü yakmaya kalkmışsın. Kafan oldukça kırık. Delirdin mi gözün hiçbir şeyi görmüyor. Cin çarpmış diyorlar sana, hem de deli cinler çarpmış. Tövbe, seni kendi kendine konuşurken görenler olmuş. Aslında biraz sinirlisin ve belki de şeker hastasısın. Fakat muhtarı dövmeyeydin iyiydi. Seni alıp bir doktora götüreceklerine sık sık hocalara götürüyorlar. Maşallah hocaları da dövüyorsun. Bu durumda hepsi dayağı hak ediyor gibi!

Çenesi Gevşek!

Çenesi Gevşek!

İsminin başına lakabını koyup kullanabilirsin. Aslında dedikoducu biri değilsin. Yıllar evvel birinin sırrını götürüp muhtara söylemişsin gaza gelip. O şerefsiz muhtar herkese ötünce, ihale sana  kalmış. Bütün köy dedikoducu maşallah. Herkes bir kişiye ötse, zaten 15 dakika içinde bütün köy öğrenmiş oluyor. Kim söyledi denince de herkes seni  bokluyor. Ay resmen köy gıybet yuvası. Hakkını yiyorlar minnoş. Fakat sen de biraz sanki çeneni  tutamıyorsun. Azıcık ısrar edilince hemen söylüyorsun.

Gavur Adetli!

Gavur Adetli!

İsminin başına lakabını koyup kullanabilirsin. Köyün en batılı insanısın. Mevlit olsun, cenaze olsun seni gören hak getire... Kaç kere köyün imamı senden rica etmiş. Nuh diyorsun peygamber demiyorsun. Biraz imanın zayıf ama çok iyi bir insansın. Ayrıca ne zaman köyde törelerimiz lafı açılsa 'ay noolcak töreden keyfinize bakın ayol' diyen tek kişisin. Sen bu batılı ahlakını o köyde doğup büyüyerek nasıl edindin hayret! Acaba sana da mı cinler musallat oldu?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
684
400
193
94
75
72
27
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?