Görüş Bildir
Haberler
TV
Kösem Sultan'ın Gençliğini Canlandıran Oyuncu Kimdir?

Kösem Sultan'ın Gençliğini Canlandıran Oyuncu Kimdir?

Ayhan Hazar
13.09.2015 - 20:02

Kösem Sultan'ın Gençliğini Canlandıran Oyuncu Kimdir?

Ekim ayında izleyiciyle buluşacak olan Kösem Sultan dizisinin yeni tanıtım fragmanı izleyici ile buluştu. Dizide Kösem Sultan’ın gençliğini canlandıracak genç oyuncu da ilk kez görüntülendi.

Başlamasına kısa bir süre kalan Kösem Sultan dizisinde 9 bölüm boyunca Kösem Sultan’ın gençliğini canlandıracak oyuncu uzun arayışlardan sonra Yunanistan’dan seçilmiş ve oyuncunun kimliği uzun süre saklanmıştı.

Yayınlanan fragmandan sonra bir hayli merak uyandıran genç oyuncunun kim olduğu ortaya çıktı.

Peki Kösem Sultan’ın Gençliğini Canlandıran Oyuncu Kimdir?

Kösem Sultan dizisinde 9 bölüm boyunca Kösem Sultan’ın gençliğini canlandıracak oyuncunun ismi Anastasia Tsilimpiou. Anastasia Tsilimpiou 12 Kasım 1997’de Yunanistan’da dünyaya geldi. Genç oyuncu henüz 17 yaşında ve Yunanistan’da lise eğitimine devam etmekte.

Anastasia Tsilimpiou küçük yaşlardan beri oyunculuk yapmakta. Oyuncu önce bir modellik ajansına kayıt oldu, ardından reklam filmlerinde boy göstermeye başladı. Dizi sektörüne ilk adımını 8 yaşında attı ve Melek Kalbi adlı bir dizide rol alan Anastasia Tsilimpiou dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Oyuncu daha sonra Ada adlı bir başka yapımda yer aldı.

Anastasia Tsilimpiou dizi oyunculuğunun yanı sıra tiyatro sahnelerinde de rol almaktadır. Annie Sullivan Mucizesi adlı tiyatro oyununda büyük bir performans sergiledi ve beğenileri üzerine topladı.

Anastasia Tsilimpiou şimdilerde Kösem Sultan dizisine dahil oldu ve 9 bölüm boyunca rol alacağı dizi için Türkçe dersleri almaktadır.

Anastasia Tsilimpiou'ya ait fotoğraflar için Kösem Sultan Fan Sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: http://kosemsultanizle.org/
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın