Görüş Bildir
Haberler
Korkunç Bir Falcı Hikayesi

Korkunç Bir Falcı Hikayesi

Korkunç Bir Falcı Hikayesi

Bugün size falcıya gitme hikayemi anlatacağım.

Esasında fala inanmam falsızda kalirim yani problem teşkil etmez benim için. Fal baktirmak icin bile olsa kahve sevmem icmem.Oralet icerim ben. Oraletten anlarim. Benim buyuk dedem Metin Oralet Turkiye'ye oraleti getiren adam.

Daha sonra birkac basarisiz albüm girisimide olmustur kendisinin.

Neyse konuya dönelim.

Ömrümde hic falcıya gitmedim ben o güne kadar.Heralde 1000 yil yaşasamda gitmezdim.

Lakin arkadaş uğruna çiğ tavuk yenir lafı var ya o laf için ne boklar yediğimi sadece ben bilirim.

Benim şu an Eskisehir'de yaşayan en iyi arkadaşım Samet abazanliğının tavan yaptığı bir dönem Merve diye bir kızla takıldı.

Yani Merve'de öyle bir kız ki git elektrik akımına kapıl, dikenli tellere takıl ama ona takılma.

Kızın babası kasaptı. Eskişehirin yarısını at etiyle tanistiran adam. Daha önce şizofren bir kasap gormemissinizdir. Insanin yüzüne donuk bir sekilde baka baka kiyma mi cekilir amk.Hannibal Lecter gibi bi adam.

Voleybolcu bir kız olduğu için Samet açısindan göze güzel gelen taraflarının olduğunu biliyorum. Sadece bu hormonal değişimleri sebebiyle kızla konusmaya basladi Samet.

Voleybol antrenmani oldugu birgün Merve Sameti spor salonuna çağırıyor. Daha sonra soyunma kabinlerinin birinde Samet kızın orasını burasını ponçikliyor. O günden sonrada kızı aramiyor bir daha.

Fakat kiz Samet'i takinti haline getiriyor. Surekli aramalar telefondan tacizler ve daha neler neler.

Aradan biraz zaman gectikten sonra Samet yanima geldi. O günden sonra hormonlarının durdugunu kizlara bile bakamadigini kendisini kotu hissettigini ve Merve'nin ona büyü yaptırmış olabilecegini söyledi.Bu yuzden ünlü falcı Rezzan ablaya gidip durumu ogrenmek istedigini ama benimde onunla gelmemi istedi. Benim ne işim olur oğlum falcida falan desemde dinletemedim. Randevuyu bile aldigi icin yola çıktık.

Merkezde eski bir apartmana girdik.asansör yok ve 9ncu kata kadar ciktigimizda nefesi mabadımdan alıyordum. Kapinin önüne geldik ama benimde icime bir agirlik coktu bir an.

Kapi açıldı. Her evin degisik bir kokusu vardir ama bu evin cok daha farkli baharat mi desem kurutulmus patlican mi desem oyle bi koku geldi burnuma.

Falci Rezzan i gördüğünüz an sizi etkisi altina aliyor bu bir gerçek. Ben hayatimda boyle çakır renkte gozler gormedim. Resmen gözünün icine bakmaya korkuyorsun kadinin. Iceriye girdigimizde tahtadan maskeler, keci kafası gibi birşey, yelpaze falan duvarda asılı gördüklerimdi.

Gecmemiz gereken odayi gosterdi. Iceri girdik. Bu odada falcının oturdugu 2-3 minder, bizim oturdugumuz şark köşesi, duvarda asılı eski bir kilim ve perdeden başka hicbirsey yoktu.Birde kadinin önünde metal ufak bir legen vardi. Ici su doluydu 1-2 parca ekmek sogan kabugu ve birkac tane taş vardı.

Yemin ederim şu an anlatirken bile kasıldım tekrar.

Neyse oturduk karşısina kadinin.

Samet: Rezzan hanım durum bu şekilde. Uzerimde yapılmış bir büyü yada baska birsey var mi. Bunun icin rahatsız ettik sizi.

Rezzan: Bunu kahveyi ictikten sonra anlariz.Ben kahveleri getiriyim.

Ben icmeyecegimi söyledim.O arada kadın gözümün icine bakti ve yemin ederim konusamadim. Bana annemin nasil oldugunu iyilesip iyilesmedigini sordu.

Bende iyi oldugunu söyledim.Kadin döndü arkasini gitti mutfağa.

Annem 2 hafta once evde pencereleri silerken sandalyeden düşüp başını carpmisti.

Samet e donup sen mi anlattin lan kadina amk dedim.

O an Samet in gözündeki dehşetli şaşkınlıktan onun soylemedigini anladım.

İcimi bir korku sardi.

Minderin dibine istemsizce bir osuruk gonderdim.

Samet in suratinin rengi degisti. Konusamadik.

İçimden 'Sikmeseler bari' repliği geçti.

İlk şoku atlatmak üzereydim ki kadın elinde kahvelerle geldi.Ben az önceki korkuyla beraber coktan sindirella moduna girmis ufak şapşik bir çocuktum artik. Ehi ehi ben kahve icmem Rezzan hanim demeye kalmadan icersin ablam icersin dedi. Tutusturdu elime.

Kadin karşımıza oturdu.

Araliksiz 5 dk boyunca 'hmm , git, sende, bismillah, anlat, getir' gibi kelimeler söyledi önündeki legene bakip kendi kendine.

Kahve falan hikaye kadının 3 harflileri varmış amk.

Benim nabzim yukseldi korkudan.

Samet e baktim o da korkudan kendi kendine biseyler mirildanmaya başladı.

O an Samet e attığım bakışta

'senin ben amk.Bize mi kaldi fal baktirmak. Falınında merveninde babasininda amk Samet.' anlamlari yukluydu.

Samet in bakisindan ise korkuyla beraber 'kardesim boku yedik kusura bakma seni de getirdim buraya kadar ama ozur dilerim' anlamini coktan anlamistim.

Kadin legenden kafasini kaldirdiginda.Samet in hayatina dair herseyi anlattı.Babasının vefat ettigini bile bildi. O anlattikca biz kasıldık. O anlattikca bana fenaliklar geldi.

O korkuyla ben kahve icmeyen kahveyi sevmeyen adam kahveyi bir yudumda bitirdim. Ekmek olsa telvesini siyiricam sonrada fincani tabagiyla beraber gotume sokucam o derece fenayım.

Kadın herhangi bir büyü olmadığını gecici bir durum oldugunu falan söyledi. Samet in fali bittigi anda hemen ordan cikmak icin eee hadi o zaman cok sagolun biz gidelim artik dedim.

Kadin o kadar gelmissiniz seninkinede bakicam dedi. Yiyiyosa cik kapidan der gibi soyledi. Bende yemedigi icin kalkamadim.

Kadın tekrar legene odaklandi.Aradan 2-3 dk gecti geçmedi. Kadinin yuzu kizarmaya garip garip sesler cikarmaya basladi. Goz bebekleri kaydi.

Yemin ederim hayatimda bu kadar korktugumu hatirlamiyorum.

Oldugum yerde Felak Nas sürelerini okumaya basladim. Bir taraftanda korkudan kitlenen Samet'e kalk kacalim amk falan diye bagiriyorum. Kadın karsimizda şekilden şekile girdi.

O ara birden odadaki hersey sallanmaya basladi. Duvardaki kilim düştü. Odanin kapısını actik cikis kapisina giderken hala her taraftan çatır cutur sesler geliyor. Daire kapisini actik ayakkabilar elimizde merdivenlerden asagiya freni bosalan kamyon gibi kosuyoruz. Ben Allahu ekber Allahu ekber derken Samet Allaaaaah Yarappi Yarappi diye diye iniyoruz. 3ncu kattan cikis kapisina kadarda ezan okuyarak indik.Bütün apartman dairelerinin kapilari açıldı arkamızdan insanlarda inmeye basladi. Dış kapiyi actigimizda o garip sarsinti bitmisti.

Apartmanın onundeki agacin yaninda dizlerimin bağı çözüldü çöktüm kaldım. Samet çöllerde leylayi ararken kutup ayisini bulan bedevi gibi domaldı. O ara beyaz pantolonundaki belli belirsiz kahverengilikleri bile soylemeye dermanim kalmamisti.Elimizdeki ayakkibilari giydik.

Kendimize geldigimizde apartman onundeki insan sayısı cogalmisti bizim icin ordalar sanmıştım ama durum oyle gostermiyordu herkeste bir panik vardi.

O ara yanimiza bizim yaşlarda bir cocuk geldi

- 'Ne salladi be birader' dedi

-'Anlamadim kardesim' diyebildim

-' Deprem diyorum deprem alttan fena vurdu hic bitmeyecek sandim valla' dediğinde bir anda sinirlerim boşaldı.

Bir yandan Samet e kufur edip bir yandan yumruklarken kahkaha atıyordum zor aldi depremzedeler Samet i elimden.

Bir daha kahve icene fincan girsin ..

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
alexander ivan

Sevgili editör trt den beder kırpmışsın yazıyı oysa her gün am göt dağıtmış bir sürü içerik yayınlıyorsun bir benimkimi battı ?