Görüş Bildir
Haberler
Köprüdeki İntiharda 'Atla' Dediği İddia Edilen Kişilerin Polise Verdiği İfade: 'Boşboğazlık Ettik'

Köprüdeki İntiharda 'Atla' Dediği İddia Edilen Kişilerin Polise Verdiği İfade: 'Boşboğazlık Ettik'

ATKN
10.03.2016 - 13:59 Son Güncelleme: 10.03.2016 - 16:38

Boğaziçi Köprüsü'nde önceki gün gerçekleşen intihar olayında 'Atlayacaksan atla, senin yüzünden trafikte saatlerdir bekliyoruz' dedikleri öne sürülen ve 'intihara teşvik' suçlamasıyla gözaltına alınan iki kişinin polise verdiği ilk ifadede 'Boşboğazlık ettik o sözleri söyledik' dedikleri öğrenildi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Boğaziçi Köprüsü'nde önceki gün sabah saatlerinde köprü korkuluklarına çıkan 45 yaşındaki Erol Çetin intihar etmek istemiş, olay yerine gelen müzakereci polisin Erol Çetin'i ikna etmek için uğraştığı belirtilmişti. 

O sırada olay yerinden otomobille geçen Hülya U. (49) ve Merve Ö.'nün (27) “Saatlerdir senin yüzünden trafikte bekliyoruz. Atlayacaksan atla' şeklinde tepki gösterdiği öne sürülmüştü. 

Alkollü olduğu öne sürülen Erol Çetin'in de bu sözler üzerine kendini bir anda boşluğa bıraktığı iddia edilmişti. 

Bunun üzerine müzakereci polisin şahısların içinde bulunduğu aracı meslektaşlarına bildirdiği öğrenildi. 

Olay günü gözaltına alınan 2 kişi dün, “İntihara teşvik etmek' suçundan sevk edildikleri mahkemece adli kontrol tedbiri uygulanarak serbest bırakıldı.

'Boşboğazlık ettik o sözleri söyledik'

Doğan Haber Ajansı'nın aktardığı, polis tutanaklarına geçen ifadelerine göre Hülya U. ve Merve Ö.'nün 'Boşboğazlık ettik o sözleri söyledik' şeklindeki ifade verdikleri öğrenildi. 

Ancak Hülya U. ve Merve Ö. savcılık ve mahkemedeki ifadelerinde ise suçlamaları reddettikleri belirtildi. 

Öte yandan Erol Çetin'in 4 yıl öncede intihara teşebbüs ettiği ancak eniştesi tarafından ikna edildiği kaydediliyor. 

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
goofy

Eline , DİLİNE , beline hakim ol diye boşa demişler , mahkeme bunları salsa ne olur? eğer vicdanları varsa bu anı ile yaşayacaklar

Iago Aspas

Haberin ortasında Hülya U. ve Merve Ö. demişsiniz ama son paragrafta isimleri açık seçik yazmışsınız. Bu ne perhiz ne lahana turşusu?

Iago Aspas

Kaldırmışlar. Kavuçuk.

Ne farkeder

"Bosbogazlik ettik"bu nasil bir açıklama? Gerci böyle bir şeyin açıklaması bile olamaz.artık sınırların ötesinde değişik bir kafada yaşayan insanlarla aynı ü... Devamını Gör