Görüş Bildir
1997 Yılında ODTÜ Bahar Şenliklerinde Eğlenen Gençleri İzlerken O Günlere Dönmek İsteyeceksiniz
Bir zamanlar, ülkemizin üniversiteleri, baharın gelişini coşkuyla karşılayan, enerjik ve renkli bahar şenliklerine ev sahipliği yapardı. Bu etkinlikler, gençlerin yaratıcılıklarını ve coşkularını sergileyebilecekleri, bir araya gelip sosyalleşebilecekleri bir platform oluştururdu. Baharın canlı ve neşeli ruhunu yansıtan bu şenlikler, aynı zamanda öğrencilerin akademik baskıdan uzaklaşıp rahat bir nefes alabilecekleri bir fırsat sunardı.
Reklam
Reklam
Reklam
Sosyal Medya Kullanıcıları Şimdi de Eğitim Hayatında Karşılaştıkları 'Absürt Olaylarla' Hepimizi Şaşırttılar!
Sosyal medya platformu X üzerinden yapılan 'soru-cevap' akımına bir yenisi daha eklendi. Bu kez gündemde, eğitim hayatı var. Sosyal medya kullanıcılarını eğitim hayatında karşılaştıkları en absürt olayı soran hesaba gelen yanıtlar, bir hayli eğlenceli. Ülkemizde, eğitim dünyasında neler olmuş neler... Birlikte inceleyelim.Kaynak: no context yıldız
Reklam
Emirates Havayolunun Bitmek Bilmeyen Rötarları ve Kriz Yönetimindeki Başarısızlığı Yolcuları İsyan Ettirdi
Dünyanın en kurak bölgeleri arasında yer alan Dubai’de geçtiğimiz günlerde yaşanan sel felaketinin etkileri devam ediyor. Yapay yağmur yağdırılması için yapılan bulut tohumlamasından kaynaklı olduğu düşünülen sel sebebiyle herkes bir an önce Dubai’yi terk etmeye çalışıyor. Ancak Emirates havayolu şirketinin bu krizi başarıyla yönettiği söylenemez.
Reklam
Bir Çiftin Fotoğraf Çekimi Sırasında Önlerinde Su Olmasına Rağmen Önlerinden Geçerek Fotoğrafı Bozan Kadın
Dış mekan fotoğrafları, özellikle sosyal medyayı aktif kullanan çiftler tarafından son dönemde sıklıkla tercih ediliyor. Dış mekan fotoğrafları, çiftlerin birlikte geçirdikleri özel anları, doğanın eşsiz güzellikleriyle birleştirerek daha da anlamlı ve etkileyici kılıyor. Fakat bu çekimler sırasında ilginç olaylar da yaşanabiliyor.
Reklam