Görüş Bildir
Haberler
Konaklamada Yeni Bir Soluk, Yeni Bir Yuva : #Bunk!

Konaklamada Yeni Bir Soluk, Yeni Bir Yuva : #Bunk!

Onedio Medya
16.03.2015 - 16:11 Son Güncelleme: 20.03.2015 - 17:31

Evlerinden uzaktaki misafirlerine eğlenceli ve makul fiyatlarda bir yuva sunmakla övünen #bunk , müşteri memnuniyetini arttırmak için, misafir görüşlerini yakından takip ediyor ve her zaman kendisini geliştirmeye çalışıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

#bunk taksim; hostelworld.com tarafından her sene verilen “Hoscars”ın “en popular hostel” ve “en iyi hostel” dallarında ödüle layık görülmüştür. Bu sene 13.sü düzenlenen “Hoscars” ( Hostelworld.com Müşteri Yıllık Değerlendirmesi), dünya çapında en başarılı hostellere, hostelworld.com kullanarak online rezervasyon yapan müşteri değerlendirmeleri sonrasında verilen en prestijli ödüldür.

#bunk taksim hakkında

#bunk taksim hakkında

#bunk taksim; 2014 senesinde Taksim, İstanbul’da kapılarını açtı. 170 yataklı ve 45 odalı bu tasarım hosteli, İstanbul’da sınırlı bütçeli seyahat meraklılarının gözde mekânı olmayı şimdiden başarmış durumda. Hostelin yüksek tavanlı girişi, tarihi belirsiz orijinal bir el boyaması ile kaplıdır. Bu tablo, girişteki çağdaş bir avize ve “hamam” tarzı geleneksel mermerlerle bir ahenk içerisindedir. #bunk imzalı aynaya sahip cam bir asansör, sizi panoramik bir şehir manzarası sunan 6. kata götürür. (Elmadağ, Kasimpaşa, Bomonti). 6. kat bar, #bunk terrace ( halka açık); gri, kırmızı ve siyah tasarımıyla hosteli tamamlamaktadır. Her sabah açık büfe kahvaltı seçeneği sunan #bunk terrace ‘ta, Türk ve İtalyan mutfağının esintilerini bulabilirsiniz.

hostelworld.com hakkında

hostelworld.com hakkında

Hostelworld.com, dünyanın bir numarali online hostel rezervasyon sitesidir. Başlangıçta sadece bağımsız ve genç hostellere odaklanan site şimdi, 180 ülkede 27,000 den fazla B&B ve küçük bütçeli hoteli de bünyesinde barındırmaktadır. Ayrıca hostelworld.com’un operasyonda başarılı iş birliği kurduğu dünyaca ünlü şirketler arasında Lonely Planet, Ryanair.com ve Travelsupermarket.com da bulunmaktadır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın