Görüş Bildir
WhatsApp’ta Yeni Dönem: WhatsApp İnternet Olmadan da Kullanılacak
Akıllı telefonu olan herkesin kullandığı, dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp'ta yeni bir dönem daha başlıyor. WhatsApp artık internet olmadan da kullanılabilecek. Uygulama, 'Yakındaki Kişiler' adı verilen yeni özellik sayesinde çevrimdışı belge ve diğer dosyaları yakınındaki kullanıcılara paylaşma imkanı sağlayacak. İşte WhatsApp’taki yeni özelliğin detayları…
Reklam
Reklam
Martının Kaptığı Kesik Kulak Davası: Yıllar Sonra Karar Açıklandı
Eyüp Çelik isimli vatandaş, 2016 yılında İstanbul Büyükada’da şiddet gören bir kadına yardım etmiş ve çıkan kavgada kulağını kaybetmişti. Çelik’in kapan kulağını martı kapmıştı. Eyüp Çelik’in kulağını ısırarak kopmasına neden olan sanık Danyal Tolgahan Alpaslan Seyrek 3 yıl 4 ay hapis cezasıyla cezalandırıldı.
Reklam
Reklam
Banu Parlak'ın Polatlar'ı Suçladığı Davada Ortaya Çıkan Yeni Detay: Telefon Konuşmalarında Ne Dediler?
Cezaevindeki Dilan Polat ve Engin Polat'ın, fenomen Banu Parlak'la olan davası bugün mahkemeye taşındı. Adliyedeki tarafların konuşmaları gündemin en merak edilen konuları arasında. Polat çiftinden şikayetçi olan Banu Parlak'ın ifadelerini gören Ebru Özen, sosyal medyada yaptığı açıklamayla dikkatleri üstüne çekti. Dilan Polat'ın arkadaşı Ebru Özen'in bahsettiği telefon kayıtları herkesin kafasını karıştırdı!
Reklam
Reklam