Görüş Bildir
Haberler
Kocaman: "Aziz Yıldırım ile Hiç Konuşmadım"

Kocaman: "Aziz Yıldırım ile Hiç Konuşmadım"

Fatih
18.06.2015 - 19:28
İçeriğin Devamı Aşağıda

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, TRT Spor'da yayınlanan VIP programında açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'den teklif almadığını dile getiren Kocaman, 'Ali Yıldırım ile çok yakınız ve aynı mekanda görülmemiz de bazı dedikoduları beraberinde getirdi ancak bu durum tamamen tesadüftü. Fenerbahçe'den bana teklif gelmedi, bu konular konuşulmadı. Aziz Yıldırım ile görevden ayrıldıktan sonra hiç konuşmadım' dedi.

İSMAİL KARTAL BAŞARILIYDI

İsmail Kartal'ın Fenerbahçe'de başarılı olduğunu ifade eden Kocaman, 'Kulüp dağınık gözüküyordu, İsmail Kartal mevcut şartlar altında bence başarılıydı. İsmail Kartal'ın çeşitli dezavantajlara rağmen başarılı olduğunu düşünüyorum, şampiyon olsaydı tabii çok daha başarılı olacaktı.' şeklinde konuştu.

ALEX DE SOUZA KONUSU

Alex de Souza ile yaşadığı sorunlar hakkında da konuşan Kocaman, 'İki tam sezon ve üçüncü sezonunda 6. maçına kadar Alex ile beraberdik. İlk sezonunda futbol hayatının en iyi sezonunu geçirdik. İkinci sezonda da çok iyiydi ve her platformda da Alex'i onure ettim. Bütün bunları Fenerbahçe'ye sunduğu hizmetlerden dolayı yaptım. Alex ile çatışma yeri sanırım, Alex her düşündüğünün olması gerektiğini ddüşünüyordu ama olmayınca da rahatsızlandı. Ben bir teknik direktörüm o da oyuncu ve ortada da bir gerçek var Fenerbahçe.' ifadelerini kullandı.

TGRT

Kaynak: http://www.tgrthaber.com.tr/spor/-azi...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın