Görüş Bildir
Haberler
Bakanlar Kurulunda Olsaydın, Hangi Bakan Olurdun?

Bakanlar Kurulunda Olsaydın, Hangi Bakan Olurdun?

Trex
09.06.2015 - 14:32 Son Güncelleme: 10.06.2015 - 16:04

Senin karakterin hangi bakanlığa uygun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Gelmiş geçmiş en iyi film?

2. Hangi derneğe üye olmak istersin?

3. Lisede en sevdiğin ders?

3. Lisede en sevdiğin ders?

4. Kendini nasıl tanımlarsın?

5. Peki ya çevrendekiler seni nasıl tanımlar?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Senin başbakanın kim olmalı?

7. Türkiye'nin en büyük sorunu nedir?

8. Son olarak esnaf olsan hangisi olurdun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Başbakan!

Başbakan!

Seni bakanlık kesmez, başbakan olmalısın! (O da kesmez ama neyse) Bu hırsla daha fazlası da olur senden. Bir türlü ortaya çıkaramadığın liderlik kapasiten var. Farkında olmadan çevrendeki insanları yönetebiliyorsun. İş hayatında da en üst mevkilere gelebilecek potansiyele sahipsin.

İçişleri Bakanı!

İçişleri Bakanı!

Sen İçişleri Bakanı olursun! Sokakların huzuru güvenliği senin için önemli. En ufak bir karışıklığa tahammülün yok. Kaos ortamlarından uzaksın. Her şey yolunda gitmeli. Karakterin disiplinli olmanı gerektiriyor. Ülkenin iç huzurunu sağlayabilecek her türlü donanıma sahipsin.

Adalet Bakanı!

Adalet Bakanı!

Sen Adalet Bakanı olursun! Kimsenin hakkını yemeyen bu konularda çok dikkatli bir insansın. Çevrende çıkan çatışmalarda objektif kararlar verebiliyorsun. Hukuk işlemezse adalet  sağlanmazsa toplumda huzur sağlanmayacağının farkında olan birisin.

Turizm Bakanı!

Turizm Bakanı!

Sen Turizm Bakanı olursun!  Turizm cenneti olan ülkeye senin gibi bir Turizm Bakanı şart! İnsanların yeni yerler gezip görmesi için gereken ne varsa yapacak potansiyel sende mevcut. Ülkeyi iyi tanıyorsun. Sorunlarına hakimsin.

Spor Bakanı!

Spor Bakanı!
www.unibilgi.net

Sen Spor Bakanı olursun! Her şeyin başı sağlık diyorsun. Sağlıklı olmanın yolu da düzenli spor yapmak elbette! Gençleri spor yapmaya teşvik edecek bilince de sahipsin. Çakı gibi zıpkın gibi bir nesil yetiştirecek vizyon sende var.

İnsan Haklarından Sorumlu Bakan!

İnsan Haklarından Sorumlu Bakan!

Sen  İnsan Haklarından Sorumlu Bakan olursun! Demokrasi olmazsa olmaz senin için. İnsanların uğradığı haksızlıklara karşı duyarsız kalamıyorsun. Haksızlıklara karşı tahammülün yok. Bu bakanlık tam senlik!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
27
23
17
4
3
2
1