Görüş Bildir
Haberler
Knight Online, Steam'e Geliyor

Knight Online, Steam'e Geliyor

Batuhan
14.01.2016 - 13:52

10 yılı aşkın süredir bizleri yalnız bırakmayan efsane MMORPG oyunu Knight Online, Steam'de yerini almaya hazırlanıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bir kuşağın geleceğini yakan ülkemizin efsanevi MMORPG oyunu Knight Online , Steam ’de yerini almaya hazırlanıyor. Son birkaç aydır dedikodusu yapılan olay sonunda gerçekleşiyor.

NTTGame ’in yayıncılığını üstlendiği Knight Online acaba eski günlerine dönecek mi? 10 yılı aşkın süredir bizleri yalnız bırakmayan nadir oyunlardan biri olduğunu hatırlatmakta fayda var.

Eski günleri tekrar yaşamak isteyenler için müthiş bir fırsat karşınıza çıktı. Steam sunucuları oyunun şu anki sunucularından bağımsız olacak. Bu demektir ki yeni sunucular ile temiz bir başlangıç yapmanın tam zamanı.

Knight Online'dan açıklama

Knight Online'dan açıklama

'Değerli Knight Online oyuncuları, günü, Türkiye saati ile öğlen 12:00’da Knight Online ’ın Steam üzerinden resmen yayınlanmaya başlayacağını gururla duyurmak isteriz. Merakla beklenen bu gelişme ile beraber, sadece Steam üzerinden erişilebilecek çok özel ve yeni bir sunucu açılacak. Steam hesabınızda Knight Online’ı istek listenize eklemeyi unutmayın!

Saygılarımızla, NTTGame || Knight Online Takımı “

Steam mağazasında yerini almış olan oyunu henüz indiremiyorsunuz. Mağaza sayfasındaki geri sayımın başından ayrılmayacağız gibi gözüküyor.

Shiftdelete

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
53
17
3
3
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kavinsky

Breth ve Piana geri gelmeden eski günler diye bir şey olamaz.

Emre Can

LAN ÜNİVERSİTEYE GİDECEKTİM BU YIL ALLAHSIZLAR!!111!!!!!!111!!111!!!

Pasif Kullanıcı

WoW varken bunu oynayanlara anlam veremezdim önceden. Steam'e gelmesi ve yeniden başlamalar arasındaki ilişki de benim açımdan anlaşılmayacak bir şey. Antipa... Devamını Gör