Görüş Bildir
Haberler
Knight Online 3. Klan Turnuvası Gerçekleştirildi

Knight Online 3. Klan Turnuvası Gerçekleştirildi

Anıl Güven
05.09.2014 - 12:42 Son Güncelleme: 05.09.2014 - 21:00

Knight Online 3. Klan Turnuvası Gerçekleştirildi

NTT Game’nin yeni oyunu Kingdom Online’ın da duyurulduğu etkinliğe, Türkiye’nin dört bir yanından oyunseverler katılırken, 40 bin lirayı aşkın ödül dağıtıldı.

3. Klan Turnuvası Finalleri’nde ilk üçte yer alan klanlara verilen 20.000 TL’lik büyük ödülün yanı sıra turnuvada dördüncü olan klan oyuncularına da 2000 TL değerinde oyun içi para ödülü verildi. Turnuva ödüllerinin haricinde alana giriş yapan ilk 500 oyuncuya doğrudan 7500 TL değerinde, internet üzerinden yapılan yarışmalarda 2000 TL değerinde ve yapılan çekilişle 7 kişiye 2100 TL değerinde oyun içi nakit (Npoint) ödülü dağıtıldı.

Knight Online’nin Global Yayıncı Kuruluşu NTT Game’nin, Avrupa ve Türkiye Operasyon Müdürü Serhan Kazar; oyun severlerle birlikte heyecan, dostluk ve rekabet dolu, eğlenceli bir gün yaşadıklarını belirterek şunları söyledi: “Öncelikle 3.Klan Turnuvası’nın şampiyonu TheKiLLeDBy klanını tebrik ediyor, etkinliğimize katılan tüm oyun severlere teşekkür ediyorum. Yıl içerisinde yaptığımız bu tip organizasyonlarda oyuncularla bir araya geliyor ve dostluğa dayalı ilişkiler kuruyoruz. NTT Game olarak 2,5 yıl önce, Türkiye’de 10 yıldır oynanan Knight Online’nin yayın haklarını aldığımızdan beri, başta güvenlik sorunları olmak üzere, oyunla ilgili mevcut problemlere ciddi bir zaman ve kaynak harcadık. Yakın zamanda gerçekleştirdiğimiz 100 Bin Dolar’lık OTP (One Time Password) yatırımımız ve düzenlediğimiz turnuvalar da bunun göstergesi. Bu buluşmalar sayesinde, oyuncularımız karşılarında bir muhatap bulabiliyor; onların sorunlarını dinliyor ve bu sorunlara yönelik çözümler sunuyoruz.”

Kaynak: http://www.aksam.com.tr/ekonomi/tekno...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın