Görüş Bildir
Haberler
Klopp: "Ibra Gibisi Yok"

Klopp: "Ibra Gibisi Yok"

Fatih
16.01.2014 - 20:08

Ibra Gibisi Yok

Paris Saint Germainli golcünün olağanüstü bir oyuncu olduğunu dile getiren Alman teknik adam, onu transfer etmeye güçlerinin yetmeyeceğini belirtti.

 Borrusia Dortmund Teknik Direktörü Jürgen Klopp, Zlatan Ibrahimovic 'in olağanüstü bir oyuncu olduğunu ancak PSG' li golcüyü transfer etme gibi bir şanslarının olmadığını söyledi.

İsveçli oyuncu Ballon d'Or ödül töreninde Klopp'a kendisini takımına alıp alamayacağı esprisini yapmıştı.

DPA 'ya açıklamalarda bulunan Alman teknik adam, 'Bu esprisini çok sevdim. O olağanüstü bir oyuncu. Ancak o seviyedeki bir oyuncuyu transfer etme gibi bir seçenek yok.' şeklinde konuştu.

Klopp konuşmalarına, 'Bana, Dortmund'u izlemenin herkesi mutlu edeceğini bilmem gerektiğini söyledi. O, yıllar önce muhtemelen Dortmund'da bir futbol kulübü olduğunu bile bilmiyordu ama şimdi biliyor ve seviyor, yalnızca bunu söyledi.' sözleriyle devam etti.

Ligdeki en büyük rakipleri Bayern Münih'ten de bahseden 46 yaındaki çalıştırıcı, 'Onları tek maçta yenebiliriz ancak Bayern'in birçok silahı var ve maçta ne durumda olurlarsa olsunlar size yanıt verebilirler. Yedek kadrolarında birçok takımın isteyeceği oyunculara sahipler. Böyle bir takımla aynı lig için savaşmak çok zor.' ifadelerini ekledi.

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/446/alman...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın