Görüş Bildir
Haberler
Klopp: "Birinin Kellesi Uçmalıydı, Bu Durumda Kelle Ben Oluyorum"

Klopp: "Birinin Kellesi Uçmalıydı, Bu Durumda Kelle Ben Oluyorum"

Fatih
15.04.2015 - 19:28
İçeriğin Devamı Aşağıda

Borussia Dortmund sezon sonunda teknik direktör Jürgen Klopp ile yollarını ayıracağını duyurdu.

Şok ayrılık ile ilgili konuşan Klopp ise yaptığı açıklamada, 'Kimse bana minnettarlık duymamalı. İki taraf adına da alınan ve verilen olarak adil bir geçmiş yaşandı. Ben her zaman bu aykırı göreve kendimi yeterli bulmazsam bırakacağımı söyledim. Son dönemde kendimin doğru insan olduğundan emin olamıyordum. Ben bile bu soruya düzgün cevap veremedim. Bu yüzden kendime ve Watzke'ye karşı dürüst olmam gerekiyordu.' şeklinde konuştu.

Aldığı kararın en iyi karar olduğundan kesin olarak emin olduğunu da belirten Klopp, 'Bu takım kenarda %100 kendini veren bir hocaya sahip olmayı hakediyor. Yorgun olduğum için değil. Başka bir Avrupa takımıyla da görüşmedim. Bu kararı bugün açıklayarak herkesin kendini adapte etmesini sağlamamız önemliydi.' dedi.

Son olarak kalan maçlarda ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını da söyleyen Klopp, 'Bu takımın kullanılması gereken büyük bir kapasitesi var. Kulübün bu büyük potansiyelinin gerçeğe dönüşmesi için birinin kellesi uçmalıydı. Bu durumda bu kelle ben oluyorum.' ifadelerini kullandı.

2008 yılından beri takımın başında olan Klopp, 2011 ve 2012 yıllarında Bundesliga şampiyonluğuna uzanmış ve 2013 yılında da Şampiyonlar Ligi'nde final heyecanı yaşamıştı.

Ancak bu sezon kabus yaşayan ve şu an Bundesliga'da 10. sırada bulunan Dortmund, Şampiyonlar Ligi'nden de son 16 turunda elendi.

Sezon sonunda Klopp'un yerine en büyük aday olarak Thomas Tuchel gösteriliyor.

Goal

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/455/d%C3%...

İlkay'dan Klopp'a veda

Grosskreutz'dan Klopp'a teşekkür

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0