Görüş Bildir
Haberler
Kjaer: "Böyle Bir Tutku Görmedim"

Kjaer: "Böyle Bir Tutku Görmedim"

Fatih
21.07.2015 - 20:37
İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe'nin yeni transferi Simon Kjaer, sarı-lacivertli taraftara hayran kaldı. Danimarka basınına konuşan Kjaer, 'Bugüne kadar hiçbir kulüpte, böyle bir tutku görmedim' dedi.

Fenerbahçe'nin Fransa'nın Lille Kulübü'nden transfer ettiği Simon Kjaer, Türkiye günlerini anlattı. Danimarka basınına konuşan başarılı oyuncu, sarı-lacivertli kulüpten ve taraftardan övgüyle bahsetti.

Uyum sürecini çabuk atlattığını dile getiren Simon Kjaer, 'Takım arkadaşlarım beni çok iyi karşıladı. Kısa süre içinde kendimi çok rahat hissettim. Coşkulu bir taraftarımız var. İtalya'da bile böylesi yok. Bugüne kadar hiçbir kulübün etrafında böylesine büyük bir tutku hissetmemiştim' diye konuştu.

Danimarkalı futbolcu Fenerbahçe'nin diğer transferlerini de değerlendirdi.

'Harika bir takım haline geldik'

Takıma, Van Persie ve Nani gibi yıldız futbolcuların katıldığına vurgulayan tecrübeli stoper, 'Fenerbahçe'ye geldiğimde kulübün büyük isimleri transfer edebileceğini biliyordum. Zaten teklifi kabul etmemin nedenlerinden biri de buydu. Son transferlerle birlikte harika bir takım haline geldik' dedi.

Simon Kjaer, bununla birlikte yıldız transferlerin üzerilerindeki baskıyı artırdığını, taraftarın beklentisine karşılık vermek için çok çalışmaları gerektiğini söyledi.

TRTSpor

Kaynak: http://www.trtspor.com.tr/haber/futbo...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın