Görüş Bildir
Haberler
Kızılay'da Polis Müdahalesi!

Kızılay'da Polis Müdahalesi!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kızılay'da Polis Müdahalesi!

Gezi protestoları sırasında yaralanan ve 269 gün sonra tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Berkin Elvan için eylem yapmak üzere Kızılay’a gelmek isteyen gruplara çevik kuvvet ekipleri müdahale etti. Bazı eylemciler zaman zaman ara sokaklardan çıkarak Ziya Gökalp Caddesini trafiğe kapattı. Çok sayıda gösterici polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Polisin gözaltı yapmasına bazı vatandaşlar ise tepki gösterdi. Polis ekiplerinin Güvenpark’ta gösteri yapmak isteyen gruplara izin vermeyeceği belirtildi.

Haber: Tahsin GÜNER

 DHA

Kaynak: http://www.dha.com.tr/kizilayda-berki...

Ankara'da, Polis Ve Göstericiler Arasında Çatışma

Ankara’da, Kızılay ve Tuzluçayır’da toplanan lise öğrencileri Berkin Elvan’ın ölümünü protesto etti.

Öğleden sonra, Kızılay’da toplanan kalabalığa, polis tarafından tazyikli su ve biber gazıyla müdahale edildi. Polis müdahalesi karşısında Sakarya ve Ziya Gökalp caddelerine dağılan göstericilerin bir kısmı gözaltına alınırken, polisten kaçan göstericiler tekrar Kızılay’da toplandı. Kızılay’daki eylem, akşam saatlerinde büyük ölçüde sonlandı.

Tuzluçayır meydanında toplanan göstericiler ise, tepkilere neden olan ve inşaatı süren Cami-Cemevi projesine yürüdü. İnşaat alanı yakınında çevik kuvvet polisleriyle karşılaşan eylemcilerle polis arasında çatışma çıktı. Göstericilere, biber gazı ve tazyikli suyla müdahale edildi. 

 ZETE

Kaynak: http://zete.com/2014/03/ankarada-poli...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0