Görüş Bildir
Haberler
Kızıl Saçları ve Büyüleyen Güzelliği ile; Madelaine Petsch!

Kızıl Saçları ve Büyüleyen Güzelliği ile; Madelaine Petsch!

Damla Ohrili
17.06.2019 - 13:28

Hadi başlayalım!

Stilinin imzası 'Riverdale' dizinisdeki oyunculuğu olan,kızıl saçları, ve güzelliği ile çok konuşulan, her şeye rağmen dik duruşunu sergileyen, dizi dünyasının şekerleri arasındaki aykırı ve asi kız Madelaine'i tanımaya ne dersiniz? O zaman sizi şöyle alalım;

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Peki kimdir bu "Madelaine" ?

1. Peki kimdir bu "Madelaine" ?

18 Ağustos 1994'te, Port Orchard, Washington'da dünyaya geldi. Shaun adında bir kardeşi var. 3 yaşında  dans dersleri almaya başlamış ve 5 yaşında drama dersleri almaya başlamış.

2. Popülarite Basamakları!

2. Popülarite Basamakları!

Tam olarak ünlü olmadan önce 2015'de The Hive adlı filmde küçük bir rolle ilk oyunculuk kredisini kazandı.Madelaine,2016'da 'Riverdale' dizinsindeki rolü 'Cheryl Blossom' ile ün kazandı. Ayrıca, The Sleep of Sleeping Beauty adlı fantastik filmde Eliza olarak rol aldı.

3. DC Comics?

3. DC Comics?

2015'te bazı yönetmenleriyle bir araya geldi. DC Comics serisinde rol almak için seçmelere katıldı, ancak anlamadı. Daha sonra Riverdale için Betty rolü için seçmelere çağırıldı. Ancak, seçmelere 4 ay kala, şimdi seride oynadığı Cheryl rolü için uygun görüldü.

4. Hakkında bazı bilgileri paylaşalım!

4. Hakkında bazı bilgileri paylaşalım!

Mad, 2012'de LA'ya taşınırken, para kazanmak için çeşitli işlerde çalıştı; bir garson, barista, hostes, bir fotoğrafçıya kişisel asistan olarak. Ayrıca bir nargile salonunda ve bir siyasi danışmanlık firmasında çalıştı.

5. Küçüklüğünde herkes gibi dalga geçiyorlardı Mad ile.

5. Küçüklüğünde herkes gibi dalga geçiyorlardı Mad ile.

Bazen güzel olmanız bile insanları tatmin etmez.Madelaine ile küçükken sık sık alay ediyorlardı..'.Ben doğal bir kızıl saçlı kadınım. Küçüklüğümde herkes gibi benimle de alay ediyorlardı,saçlarımdan dolayı.Küçük bir kasabada büyüdüm, kardeşim dışında tek kırmızı kafaydım 'dedi.; '... Bu kasabadaki en tuhaf kız olduğumu söylüyorlardı. Şimdi ise insanlar benim doğal bir kızıl saçlı olduğumdan gurur duymamı istiyorlar 'dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Madelaine'nin Aşk Hayatı?

6. Madelaine'nin Aşk Hayatı?

Kaliforniya doğumlu rapper, hip-hop / R & B sanatçısı Travis Mills ya da T Mills ile çıkıyor. İlişkileri 2017 yılının yazında başladı. Çift genellikle kendi sosyal medya hesaplarında birbirlerinin fotoğraflarını ve birlikte olduğu fotoğrafları paylaşıyor.Bir çok kişi onları en şirin çiftlerden biri olarak nitelendirdi.

7. Herkese iyi günler!

Madelaine ve diğer herkese karşı gösterdiğimiz hoşgörü ile dünya daha iyi bir yer olabilir! Her şeye rağmen seni çok seviyoruz Mad!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın