Görüş Bildir
Haberler
Kızı Kaybolan Baba: 'Kızımı IŞİD'e Canlı Bomba Yapabilirler'

Kızı Kaybolan Baba: 'Kızımı IŞİD'e Canlı Bomba Yapabilirler'

Onedio Medya
16.08.2015 - 14:02
İçeriğin Devamı Aşağıda

Adana'da kasiyer olarak çalıştığı markete gitmek için evden çıkıp dönmeyen 15 yaşındaki Tuba'nın babası Şahan Maaşoğlu kızının IŞİD'e teslim edilip canlı bomba yapılmasından endişe ettiğini söyledi.

Adana Seyhan’da oturan 15 yaşındaki Tuba, çalıştığı markete gitmek için 29 Temmuz’da sabah saatlerinde evden ayrılmış ve işyerinden, ‘Evin elektrik ve su faturasını yatıracağım’ diyerek 100 lira alarak ortadan kaybolmuştu.. 

Kızlarının yaşamından endişe eden ailesi, polis ve Cumhuriyet Savcılığı’na kayıp başvurusu yaptı. Evden ayrılırken yanına cep telefonunu ve kıyafet almadan giden genç kızın, kandırıldığını düşünen inşaat işçisi baba Şahan Maaşoğlu şöyle dedi:

“Kızım kandırıp götürenler ya satacak, ya da Suriye’ye kaçırıp IŞİD’e teslim edip canlı bomba yapacaklar. Gittikten sonra 2 kez telefonla, gizli numaradan aradı. Nüfus cüzdanını götürmediği için TC kimlik numarasını bilmiyordu, ısrarla onu istedi. Öyle olunca aklıma yurt dışına kaçıracakları geldi. Kızımı ya satacaklar, ya da IŞİD’e teslim edip canlı bomba olmasını sağlayacaklar.”

“Ne olursa olsun kabülümüzsün”

Kızının gittiği günden beri uyuyamadığını söyleyen annesi 47 yaşındaki Fatma Maaşoğlu ise “Nasıl gitti, kim kandırdı bilmiyorum, gizli numaradan telefonla arayıp konuşuyor, sonra da ‘anne beni kurtarın’ diyerek kapatıyor. Hayatından endişe ediyorum. Evladım, kızım, sen bizim yavrumuzsun. Birilerine kanmış, inanmış olabilirsin. Ne olursa olsun, ne yaşarsan yaşa kabulümüzdür. Yeter ki sen evine dön. Ya da nerede olduğunu belirten bir işaret ver, gelip seni alırız” dedi. 

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0