Görüş Bildir
Haberler
Kız Arkadaşınızın Bu Kadar Çok Egzersiz Yapmasının Gerçek Sebebi

Kız Arkadaşınızın Bu Kadar Çok Egzersiz Yapmasının Gerçek Sebebi

AskMen Türkiye
16.07.2013 - 13:35 Son Güncelleme: 16.07.2013 - 14:05

Kız Arkadaşınızın Bu Kadar Çok Egzersiz Yapmasının Gerçek Sebebi

Sevgili arkadaşlar, sizlere şimdi kız arkadaşınız ya da eşinizle ilgili birkaç şey soralım.

Artık en sevdiği film DVD’lerinin yerini egzersiz, pilates DVD’leri mi aldı? Ya da TV’den programları takip edip evde mi bunları uyguluyor? Veya spor merkezlerinde eskiden olmadığı kadar çok uzun süre mi geçiriyor? Eğer bunlara cevabınız kısmen de olsa evet ise, sizlere kötü bir haberimiz var. “Coregasm” gerçeğini keşfetti demektir. Yani, egzersiz yaparken orgazm olmak.

ERKEK PAKETİ'nin erkeklere özel ürünlerini gördünüz mü?

Coregasm, bazı seks araştırmacıları tarafından kadınların seks, mastürbasyon, pahalı mücevherler vb. doğal durumlar dışında, egzersiz yoluyla doruğa ulaştığı olağanüstü bir olay olarak değerlendiriliyor. Durum karın kaslarıyla (core abdominal muscles) bağlantılı olduğu için Coregasm diyorlar.

Bu da nereden çıktı şimdi? diye sorabilirsiniz ve bu spor merkezlerinin nereler olduğunu öğrenmek isteyebilirsiniz.

Bundan 13 yıl önce The Kinsey Institute’dan Debbey Herbenick isimli genç bir araştırmacı ünlü seksolog Alfred Kinsey’nin 1953’de yazdığı “Kadının Cinsel Davranışları” isimli kitabını incelerken bir şeyi fark etti.

Bazı kadınlar ilk orgazmlarını, oturup kalkmak ya da ipe çıkmak gibi egzersiz aktivitelerinde yaşadıklarını belirttiler. Debbey ve arkadaşı geçtiğimiz yıl, egzersiz kaynaklı orgazmları araştırmaya başladılar. (Neden 13 yıl bekledikleri konusunda hiçbir fikrimiz yok)

Kaynak: http://askmen.mynet.com/ask-ve-seks/k...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın