Görüş Bildir
Haberler
Kıyafetlerine Verdiğin Değere Göre Seni Sana Anlatıyoruz!

Kıyafetlerine Verdiğin Değere Göre Seni Sana Anlatıyoruz!

Bingo Keratin
15.04.2021 - 17:07

Giysi almak güzel de onlara ne kadar iyi bakıyorsun? Ya da giysilerin arasında ayrım yapıp bazılarını daha mı çok seviyorsun?

O zaman doğru yerdesin 😄 Haydi teste!

1. Cinsiyetini öğrenerek başlayalım mı?

2. Yaşın kaç peki?

3. En son ne zaman giyecek bir şeyler aldın?

4. Giysilerini alırken nelere dikkat ediyorsun?

5. Giysilerini satın alırken içerik etiketlerini inceliyor musun?

6. Giysilerini yıkarken nelere dikkat ediyorsun?

7. O çok sevdiğin gömleğini düşün şimdi. Uzun süre giyebilmek için bir sırrın var mı?

8. Son olarak o çok sevdiğin gömleği emanet ettiğin deterjanın ne yapmasını istersin peki?

Giysilerinin kıymetini bilenlerdensin!

Giysi deyip geçmemek lazım. O senin ve senin olan her şey değerlidir. Kıymetini bilir, iyi bakarsın. Şaşkınlıkla izlersin giysilerini hızlıca eskitenleri. Çünkü giysilerini gerçekten çok seviyorsun sen!

Her şey tamam da, her şeyden çok sevdiğimiz giysilerimizin ömrünü nasıl uzatabiliriz? Yıkama işlemi sırasında su sıcaklığını doğru ayarlamak ve çamaşırların renklerine göre yıkamak, kıyafetlerinizin ömrünü uzatabilir mesela. Ama en kolayı her yıkamada Türkiye’de ilk ve Tek Keratin Bingo Sıvı Bakım deterjanını tercih etmek! Bingo keratinli sıvı deterjan çamaşırlarınız yıpratmadan canlandırır, giysileriniz her yıkamada yeni gibi kalır!

Senin için paranın hiçbir önemi yok!

srv.onedio.com

Sen paraya önem vermeyenlerdensin. Dolayısıyla giysilerin, onlara harcadığın paranın da hesabını pek yapamıyorsun. Bir gömlek gider diğeri gelir senin için, nedir yani? Ama bazı çok sevdiğin giysiler var. Onlarla vedalaşmak senin için bile zor 😄

Peki her şeyden çok sevdiğin giysilerin ömrünü nasıl uzatabilirsin? Yıkama işlemi sırasında su sıcaklığını doğru ayarlamak ve çamaşırların büyüklüklerine göre doğru sıralamayla yıkanması kıyafetlerinizin ömrünü uzatabilir mesela. Ama en kolayı her yıkamada Türkiye’de ilk ve tek Keratin Bingo Sıvı Bakım deterjanını tercih etmek! Bingo keratinli sıvı deterjan çamaşırlarınız yıpratmadan canlandırır, giysileriniz her yıkamada yeni gibi kalır!

Yer bezi olana kadar giyenlerdensin! 😄

İşte gerçek bir çözüm insanı, sen hayattaki problemleri çözmek için gelmişsin bu dünyaya. Senin kafanda her şey net, her şeyin bir sırası var. Bir kıyafet alır severek giyer, kaçınılmaz son geldiğinde de yer bezi yaparsın. Çünkü yer bezi de lazım bu hayatta insana 😄

Yer bezi kaçınılmaz onu anladık ama her şeyden çok sevdiğimiz giysilerimizin ömrünü nasıl uzatabiliriz? Yıkama işlemi sırasında su sıcaklığını doğru ayarlamak ve çamaşırların büyüklüklerine göre doğru sıralamayla yıkanması kıyafetlerinizin ömrünü uzatabilir mesela. Ama en kolayı her yıkamada Türkiye’de ilk ve Tek Keratin Bingo Sıvı Bakım deterjanını tercih etmek! Bingo keratinli sıvı deterjan çamaşırlarınız yıpratmadan canlandırır, giysileriniz her yıkamada yeni gibi kalır!

Trend takipçisi, yenilik düşkünüsün!

srv.onedio.com

Sen gerçek bir ikonun ruhuna sahipsin. Modası geçmiş şeyler sana göre değil. Her zaman en yeniyi en güzel arıyorsun sen. Ama bazı giysiler var ki modası hiç geçmiyor. İstesen de vazgeçemiyorsun onlardan.

Peki her şeyden çok sevdiğin bu giysilerin ömrünü nasıl uzatabilirsin? Yıkama işlemi sırasında su sıcaklığını doğru ayarlamak ve çamaşırların büyüklüklerine göre doğru sıralamayla yıkanması kıyafetlerinizin ömrünü uzatabilir mesela. Ama en kolayı her yıkamada Türkiye’de ilk ve Tek Keratin Bingo Sıvı Bakım deterjanını tercih etmek! Bingo keratinli sıvı deterjan çamaşırlarınız yıpratmadan canlandırır, giysileriniz her yıkamada yeni gibi kalır!

Bingo Keratinli Sıvı Bakım Deterjanı ile Değişmeyen Performans!

Bingo Keratinli Sıvı Bakım Deterjanı ile Değişmeyen Performans!

Detaylar için tıklayınız.