Görüş Bildir
Haberler
Kıvanç Tatlıtuğ- Başak Dizer Hakkında Flaş İddia! Başak Dizer Hamile mi?

Kıvanç Tatlıtuğ- Başak Dizer Hakkında Flaş İddia! Başak Dizer Hamile mi?

Beş yıl önce stilist Başak Dizer ile dünya evine giren Kıvanç Tatlıtuğ'un baba olacağı iddia edildi. Dizer'in hamile olduğuna ilişkin dedikodular sosyal medyada hızla yayıldı. Dedikodulara göre; 44 yaşındaki Dizer'in hamilelik haberi, ünlü çifti sevince boğdu. İkilinin, mutlu haberi şimdilik kimseyle paylaşmadığı öne sürüldü. Detayları haberimizde sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Manidar Beğeni

Manidar Beğeni

Başak Dizer, sosyal medyada bir takipçisinin beş hafta önce yaptığı 'Allah'ım sana senin kadar güzel bir kız nasip etsin' şeklindeki yorumu beğenmişti.

Sosyal medyada hızla yayılan dedikoduya göre; eşi Başak Dizer'in hamile olduğu haberi, 37 yaşındaki oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'u adeta havalara uçurdu.

Bir İnstagram hesabının çiftin en yakınlarına dayanarak ortaya attığı 'hamilelik' iddiası sonrasında sosyal medyada çok sayıda yorum yapıldı. O yorumlardan bazıları şöyle:

'Kıvanç'ın kızı da olsa oğlu da olsa güzel olacağı kesin', 'Anne güzel, baba güzel. Bebek doğuştan şanslı', 'Ülkenin en güzel bebeklerinden biri için geri sayım başladı.'

'Başak Dizer ne şanslı. Hamileyken bebeği benzesin diye Hollywood yıldızlarının fotoğrafına değil eşine bakacak.'

'İddialar Doğru Değil'

'İddialar Doğru Değil'

Ancak çifte yakın kaynaklardan elde edilen bilgiye göre; Çıkan iddiaların gerçeklik payı yok. Dizer'in hamile olmadığı ifade edildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın