Görüş Bildir
Haberler
Kitabın Biletin Olsun: 9 Madde ile Sosyal Sorumluluk Projesi Mucizeler Dükkanı

Kitabın Biletin Olsun: 9 Madde ile Sosyal Sorumluluk Projesi Mucizeler Dükkanı

ibrahim has
09.12.2015 - 13:10

Beykent Üniversitesi Sosyal Sorumluluk Kulübünün birçok projesinden birisi olan Mucizeler Dükkanı projesiyle kitaplarınız, Anadolu'daki köy okullarına gönderilmek/bizzat teslim edilmek üzere bilet yerine geçebilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Nasıl yani ?

1. Nasıl yani ?

Mucizeler Dükkanı sürekli olarak öğrencilerin, öğretim görevlilerinin ve ailelerinin katılabileceği, neşeli, eğlendirici etkinlikler düzenler. 

Evinizde yıllardır bir köşede duran, tertemiz dediğiniz kullanmadığınız kırtasiye ürünleri ve kıyafetler veya çocukluğunuzdan kalan oyuncaklar düzenlenen eğlenceli etkinlikler öncesi bilet gibi teslim edilir, etkinliğe girilir.

2. Etkinlikte neden bilet almıyoruz?

2. Etkinlikte neden bilet almıyoruz?

Mucizeler Dükkanı maddiyata dokunmaya gerek duyulmadan, para ile karşılanabilecek ihtiyaçları derlemeyi amaçlar. Kitaplardaki yaşanmışlıkların nesiller boyu aktarılması Mucizeler Dükkanının amaçladığı mucizelerden birisi olabilir :)

3. Toparlanan Malzemler Düzenlenir, Köy Okullarına Gönderilir

3. Toparlanan Malzemler Düzenlenir, Köy Okullarına Gönderilir

Sosyal Sorumluluk Kulübüne talepte bulunan veya il milli eğitim müdürlükleriyle görüşmeler sonucu belirlenen okulların öğrenci sayısı ve sınıf düzeyleri ölçüsünde kolilere ayrılarak gönderilir.

4. Gülüşler çoğalır

4. Gülüşler çoğalır

Koliler adreslere ulaştığında, mutluluk dolu fotoğraflarla gülüşler çoğalır :)

5. Dükkan Köy Okullarında Kurulur

5. Dükkan Köy Okullarında Kurulur

Mucizeler Dükkanı gönüllüleri yalnızca Beykent Üniversitesi içerisinde hareket etmez aynı zamanda yılın belirli dönemlerinde ihtiyaç durumu bildirmiş okullara kulüp depolarında bulunan kitap, kırtasiye, oyuncak ve kıyafet desteği için kendileri yolculuklara çıkarlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Dükkanda Mucizeler Bitmez

6. Dükkanda Mucizeler Bitmez

Osmaniye/Sumbas Gebeli İlkokulu

Bugüne kadar Osmaniye/Sumbas, Manisa/Demirci, İzmir/Ödemiş yolculuklarına çıkılmış, yalnızca malzeme götürmekle sınırlandırılmamış, aynı zamanda Resim, Tasarım, Müzik, Dans, Tiyatro, Yaratıcı Öykü, Meslek Tanıtımı, Sağlık Eğitimi atölyeleri ile aynı zamanda köy okullarındaki çocuklarla harika vakitler geçirmiştir. Kimi zaman hızlarını alamayan gönüllüler Resim Müzik sınıfları oluşturmuş, kimi zaman da Sosyal Aktivite sınıfları kurmuştur :)

7. Sırada ne var ?

7. Sırada ne var ?

Bugüne kadar, stand up, söyleşi, akustik konser düzenleyen gönüllüler, şimdi de bol kemençeli, bol tulumlu, sınırsız horonlu bir Karadeniz Gecesi organizasyonu hazırlığında. 

Etkinlik 9 Aralık 2015 17:30 da Beykent Üniversitesi Ayazağa Maslak Yerleşkesi Konferans Salonunda

Ardından 19-20 Aralıkta Tokat/Sulusaray yolculuğunda da Beykent Üniversitesi Sosyal Sorumluluk Kulübü öğrencilerine iyi yolculuklar dileriz :)

8. Beusos ve Deusos Ödemiş Hamamköy Projesi

Beykent Üniversitesi Sosyal Sorumluluk Kulübü sosyal medya hesapları

facebook.com/beusos

twitter.com/beusos

instagram.com/beusos

beusos2014@gmail.com

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
2
0
0
0
0
0