Görüş Bildir
Haberler
Kişiye Özel Anneler Günü Hediyeleri

Kişiye Özel Anneler Günü Hediyeleri

Hediye Tavsiyeleri
02.04.2015 - 14:55 Son Güncelleme: 04.04.2015 - 17:40

Annenize kendisini özel hissettirmenin en kolay yöntemlerinden birisi de anneler günü gibi bir günde annenize unutamayacağı sürprizler yapmanızdır. Ama öyle çiçek, fotoğraf çerçevesi vb. hediyelerden bahsetmiyoruz. Annenizin şimdiye kadar hiç karşılaşmadığı ve gördüğü zaman da hem yüzünü güldürecek hem de ona sizi hatırlatacak bir şeyler almanızdan bahsediyoruz. 

İsme özel olarak tasarlanan ürünleri sıradan ürünlerden ayıran en önemli fark, ürünlerin üzerine hediye edeceğiniz kişinin ismini yazdırabiliyor oluşunuzdur. Alacağınız kişiye özel hediyeler de sevdiklerinizin kendilerini çok daha fazla özel hissetmelerine vesile olacaktır. Hele ki söz konusu anneler günü gibi özel bir günse sizler için seçtiğimiz bu ürünleri görmeden geçmeyin deriz.

Kaynak: http://hediyetavsiyesi.com/en-guzel-a...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Kişiye Özel Çay Bardağı Seti

Kişiye Özel Çay Bardağı Seti

Anneniz tam bir çay tiryakisi mi? O zaman hediye beğenme işiniz çok daha kolay :) İçerisinde, üzerine annenizin ismini yazdırabileceğiniz dört adet çay bardağı bulunan bu bardak seti unutulmaz bir hediye olmaya geliyor.

Kişiye Özel 1 Numara Ödülü

Kişiye Özel 1 Numara Ödülü

Biricik annenizin yerini doldurabilecek kimse yoktur. Ve sizi anneniz kadar içten sevebilecek kimse de yoktur ( babalar bize kızmasın :) ) Annenizi hayatınızın 1 numaralı insanı ilan ettiğinizi, ona hediye edebileceğiniz bu akrilik ödül ile gösterebilirsiniz.

Kişiye Özel Ahşap Baharatlık Seti

Kişiye Özel Ahşap Baharatlık Seti

Ömrünün yarısı neredeyse mutfakta geçen annenize daha önce sahip olmadığı esprili bir baharatlık seti hediye etmeye ne dersiniz? Ahşap baharatlıklara annenize özel esprili metinler yazdırabilir ve annenizin her yemek yaptığında yüzünde güller açmasına sebep olabilirsiniz. Tabii burada devreye espri yeteneğinizin girmesi gerekiyor.

Anneye Özel Ahşap El Aynası

Anneye Özel Ahşap El Aynası

Yüzüne bakmaya doyamadığınız ve bir an olsun yanınızdan ayrılmasını istemediğiniz annenize, ahşap olduğu gibi şık bir el aynası hediye etme fikri de hiç fena fikir değil... Hem bu ayna sıradan aynalara hiç benzemiyor. Üzerine anneler gününe dair en güzel mesajınızı yazdırıp annenizi mutlu etme vakti!

Kişiye Özel ’Mutfağın Sultanı’ Mutfak Önlüğü

Kişiye Özel ’Mutfağın Sultanı’ Mutfak Önlüğü

Annenizin gönlünüzün sultanı olduğu konusunda hiç şüphemiz yok. 2015 anneler gününde annenizi 'mutfağın sultanı' ilan etmeye ne dersiniz? Üzerine annenizin fotoğrafını bastırabileceğiniz bu mutfak önlüğü de annenizin leziz yemeklerini hazırlama aşamasına şahit olacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kişiye Özel Klasik Anne Sözleri Kupa Bardak

Kişiye Özel Klasik Anne Sözleri Kupa Bardak

Tüm annelerin yılmadan, usanmadan kullandıkları cümleleri tek bir bardak üzerinde topladığınızda ortaya oldukça eğlenceli bir hediye çıkıyor. Size, annenizin en komik ve istikrarlı cümlelerini kupa bardağa bastırabilme imkanı sunuyoruz...

Kişiye Özel Mutfağın Baş Tacı Kesme Tahtası

Kişiye Özel Mutfağın Baş Tacı Kesme Tahtası

40 karaktere kadar üzerine dilediğiniz mesajı yazdırabileceğiniz bu kesme tahtası annenizin şimdiye kadar sahip olduğu en değerli kesme tahtası olacak!  Belki de anneniz bu hediyenizi kullanmaya bile kıyamayacak.

Kişiye Özel Dikdörtgen Taş Baskı

Kişiye Özel Dikdörtgen Taş Baskı

Anneler gününde orijinal bir hediye almayı planlıyorsanız kişiye özel olarak hazırlanan dikdörtgen taş baskı tam sizlik! Tasarımın üzerine annenize özel olarak dilediğiniz metni yazdırma özgürlüğüne sahipsiniz. Tabii ki metniniz 40 karakter olmak şartıyla...  :) 

Şimdiden tüm annelerin anneler gününü kutlar, ellerinden öperiz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın