Görüş Bildir
Haberler
Kişilik Testi: Saf mısın Yoksa Çakal mı?

etiket Kişilik Testi: Saf mısın Yoksa Çakal mı?

Bu kişilik testi senin karakterini analiz edecek ve saf mısın yoksa çakal mı olduğunu ortaya çıkaracak! 

Eğer hazırsan;

Haydi başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak, cinsiyetini söyler misin?

2. Şimdi de yaşını söyle bakalım.

3. Daha önce hiç kuyrukta beklerken insanların önüne geçip kaynak yaptığın oldu mu?

4. Peki dışarıda arkadaşınla yemek yediğinde hesap hep sana mı kitlenir?

5. İhtiyacın olmamasına rağmen bedava bir şey verildiğinde en önde sen mi olursun?

5. İhtiyacın olmamasına rağmen bedava bir şey verildiğinde en önde sen mi olursun?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hadi doğruyu söyle! Toplu taşımada yaşlı birine yer vermemek için uyumuş numarası yaptığın oldu mu?

7. Yalan söyleme konusunda ne kadar iyisin? ( 1= Çok kötü, 5 = Çok iyi)

8. Son olarak, hiç birine borç verdikten sonra ödeyemediğin oldu mu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Çakallığın kitabını yazmışsın!

Sen var ya çakalın önde gidenisin! Öyle bir zekaya sahipsin ki valla insanın ağzından girer burnundan çıkarsın. Karşındaki ne olduğunu bile anlamaz. Eğer bir işi halletmen gerekiyorsa tatlı dilinle karşındakini çok kolay bir şekilde ikna edersin. Kime nasıl yaklaşacağını çok iyi biliyorsun. Bu yüzden de istediğin her şeyi yaptırabiliyorsun. Bir ortamda hiç bilmediğin bir konu hakkında bile yorum yapabiliyorsun. Ağzın inanılmaz laf yapıyor. Bu çakallığını kimse fark etmiyor bile. Seni çok saf bir insan olarak görüyorlar ama aklın zehir gibi. Yapamayacağın hiçbir şey yok. Ne yapar eder kendini kurtarmanın yolunu bulursun. Pratik zekalı bir insansın. Biraz da sinsilik var diyebiliriz tabii. :) E bu zamanda çakal olmazsan elindeki ekmeğini alırlar, anlamazsın bile. Zamanla o içindeki saf çocuk gitti, yerine çakal bir insan geldi. İnsanların ne ima ettiğini çok kolay anlayabiliyorsun. Artık insan sarrafı olmuşsun. Kimse seni kolay kolay kandıramaz. Uyanık bir insan olduğun için her tehlikeye karşı radarların açık valla. Çakallıkta bir numarasın! Çakallığın kitabını yazsan yeridir.

Sen safın önde gidenisin!

Sen o kadar saf bir insansın ki, herkese gereğinden fazla güveniyorsun. İnsanların da kendin gibi olduğunu düşünüyorsun. Fazlasıyla naif bir insansın. Körü körüne güvenmek ve inanmak sana pahalıya patlıyor. Neden mi? Çünkü her seferinde büyük bir kalp kırıklığı yaşıyorsun. Aslında 'saf' olmak her zaman kötü bir şey olarak görülmemeli, aksine insanı daha iyimser ve girişimci bir hâle getirebilir. Yine de, bu yaftalamadan kurtulmak istiyorsan, çekingen davranıp öyle bir köşede pısıp kalmak yok. Kendi 'güvenli alanından' çıkmanın yollarını ara, başka tecrübelere açık ol. Sosyal hayatta kimlerin güvenilir, kimlerin güvenilmez olduğunu alacağın önlemlerle karar verebilirsin. Bana kalırsa saf olmak salaklık mıdır? Kesinlikle hayır! Çünkü sen gelecek kötülükleri sezme değil, tecrübe etme yoluyla öğreniyorsun. Zamanla kime güvenip güvenemeyeceğini çözeceksin. Elbette üzüleceksin, kırılacaksın ama sen de artık insanlara güvenmemen gerektiğini öğreneceksin. He tabii ki bu durumu onlara hissettirmeden yapmalısın. Unutma, bu hayatta her an her şey olabilir.

Hem saf hem de uyanıksın!

Sende hem saflık var hem de çakallık. İşine gelmeyen konularda saf gibi davranmasını çok iyi biliyorsun. Ama işine gelen konularda da çakal olmasını biliyorsun. Bu arada gerçekten bazen saflığın tutmuyor değiş. İşte sen de bu hayatı düşe kalka öğreneceksin. Önceleri kötü günlerinde olan insanlara yardım ettin; ya kuru bir teşekkür aldın ya da o 'atlara' bindirdiğin adamlar dört nala koşarak senin toz toprağın içinde bıraktı. Öylece bakakaldın belki çoğu kez, ama artık bunlar geride kaldı ve karşılaştığın zor durumlarda kalbinle değili aklınla hareket ediyorsun. Ama yaşaya yaşaya artık sen de bazı konularda çakallık yapabiliyorsun. İçinde amansız bir saflık söz konusu olsa da öğreniyorsun. Artık işine gelen konularda ne yapacağını biliyorsun. Uyanık olmaya çalışıyorsun. Yoksa adamı yerler yerrrrrr. Bunu sen de çok iyi gördün ve artık yoluna bu şekilde devam etmeye çalışıyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1123
649
273
247
121
101
84
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
sevoak

iyiyiz diye saf olduk

Saida Ismayilova

Sorulara bakılınca insan mısın pislik misin karakter analizi olucakmis başlık diye düşünüyorum

Arzu Güner

Küçük kurnazlıklar büyük aptallıklardır.