Görüş Bildir
Haberler
Kişilik Testi: Mürekkep Testinde Gördüklerin Seni %100 Anlatacak!

etiket Kişilik Testi: Mürekkep Testinde Gördüklerin Seni %100 Anlatacak!

Bu kişilik testinde gördüklerin seni %100 anlatacak!

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1

#1

#2

#2

#3

#3

#4

#4

#5

#5
İçeriğin Devamı Aşağıda

#6

#6

#7

#7

#8

#8

#9

#9

#10

#10
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Her şeye rağmen güçlü bir kişiliksin!

Hayatında ne yaşarsan yaşa senin için önemli olan şey ayakta kalabilmek. İnsanların seni hayal kırıklığına uğratması, hatalar yapman veya yalnız kalman seni güçsüzleştirmiyor. Yaşadığın her kötü deneyimi kendine ders olarak görüyorsun. Ne kadar yıkılırsan yıkıl bir şekilde ayağa kalkmasını biliyorsun. İnsanlara güvenini kaybetmişsin ama bunun da üstesinden gelebiliyorsun. Üzülsen de kırılsan da bunu yansıtmamaya çalışıyorsun. Kendi kararlarını kendin veriyor, sonuçlarına da katlanıyorsun. Kimseden bir şey beklemeden her şeyi kendin yapıyorsun. Anlayacağın kimseye ihtiyaç duymadan yaşamaya çalışıyorsun. Seni ezmeye çalışanlara karşı gardını alıyorsun. Kimseye boyun eğmeden yolunda ilerliyorsun. Senin gibi güçlü insanlar her zaman yalnız hisseder. Sen de kendini çoğu zaman yalnız hissediyorsun. Kimseye güvenmediğinden insanlarla çok aşırı bağ kurmuyorsun. Her zaman bir duvar var ve onu aşmak istemiyorsun. Bu da seni ulaşılamaz bir insan yapıyor...

Hayata güzel yanlarından bakan bir kişiliksin!

Sen genelde her olayın iyi yanından bakmayı tercih eden bir insansın. Elbette üzülüyorsun ama buna odaklanmaktansa bardağın dolu tarafından bakıyorsun. İnsanların içinde mutlaka iyiliğin ve sevginin olduğuna inanıyorsun. Kalbinde kocaman bir iyilik var ama çoğu zaman bu durum seni hayal kırıklığına uğratabiliyor. İnsanlara güveniyor, içindeki o güzelliklerden vermeye çalışıyorsun. Her zaman sevdiklerini kolluyor, onları canından çok seviyorsun. Yaşamayı her ne olursa olsun seviyorsun. Başına kötü bir şey gelse bile ayağa daha sağlam adımlarla basmaya devam edebiliyorsun. Dışarıdan belki çok duygusal görünebilirsin ama senin bu hayat enerjin seni gerçekten güçlü bir insan yapıyor. Hayallerin var, bunun peşinden gitmeyi her şeyden çok istiyorsun. Sana inanıp inanmamaları pek umrunda değil açıkçası. Sen kendine inandığın zaman yapabileceklerinin sınırının olmadığını görüyorsun. Kimsenin kalbini kırmamaya önem veriyorsun. Seni seven insanlar yanındayken aşırı iyi hissediyorlar. Kimseye ön yargılarınla yaklaşmadan olduğu gibi kabul ediyorsun. İnsan olmanın en önemli kurallarından biri de bu bence. İnsanları insan olduğu için seviyorsun. Ayrım yapmadan, yargılamadan sadece insanca yaklaşıyorsun. O yüzden çok güçlü bir insansın.

Duygusal bir kişiliksin!

Sen kendinden çok herkese değer veren bir insansın. İnsanları kırmak bu hayatta belki de en son isteyeceğin şeydir. Sevdiğin insanlara değerli hissettirmek için elinden geleni yaparsın. Onlardan da bunu beklersin ama çoğu zaman beklediğin gibi bir sonuç alamazsın. Bu da seni içten içe üzer. Kırılgan ve hassas bir insansın. İnsanların yaptıkları her şeyin bir anlamı olduğunu düşünüyorsun. Sevmediğin veya kanının ısınmadığı insanlara bile iyi davranıyorsun. Çünkü oldukça düşünceli bir insansın. Bu duygusal yanın seni bazen gerçek anlamda yoruyor. Karar alman gereken konularda zorluk yaşayabiliyorsun. Çoğu zaman anlaşılmadığını düşünüyorsun ve kendini yalnız hissediyorsun. Bazen tek bir kelime bile kalbinin kırılmasına yeterli olabiliyor. Çünkü insanların söylediklerini veya kafana çok takıyorsun. Onların davranışlarının sebebinin sen olduğunu bile düşünüyorsun. Oysa kimse kimsenin değerini belirleyemez. Sen mükemmel bir insansın.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
610
228
81
69
31
28
25
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın