Görüş Bildir
Haberler
Kişilik Testi: Aslında Sen Kimsin?

etiket Kişilik Testi: Aslında Sen Kimsin?

Bu kişilik testi senin kim olduğunu ortaya çıkaracak! 

Eğer merak ediyorsan;

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. İçinde fırtınalar koparken etrafındaki insanlara bunu belli etmeme gibi bir huyun var mı?

4. Sence bu kadın niçin bu kadar üzgün duruyor?

4. Sence bu kadın niçin bu kadar üzgün duruyor?

5. Imm... Sevdiklerini kaybetme korkusunu ne kadar sık yaşıyorsun? ( 1= Hiç, 5= Çok )

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki çok yakın olmadığın insanların senin hakkında ne söylediği çok önemli midir?

7. Son zamanlarda genel ruh halin bunlardan hangisi gibi?

8. Her konuda kendine sonuna kadar güvenen bir insan mısındır?

9. Son olarak, bu görsele bakınca ne hissediyorsun?

9. Son olarak, bu görsele bakınca ne hissediyorsun?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

İçinde fırtınalar kopan bir insansın...

Dışardan sakin sakin görünen ama içinde fırtınalar kopan bir insansın. Bu fırtınaları durdurmaya çalıştıkça daha da dibe battığını hissediyorsun. Aynı zamanda bu kopan fırtınaları kimseye anlatamıyor ve kendi içinde yaşıyorsun. Sanki tüm bu olayların içinde kendini kaybetmiş gibisin. Kendini bulmaya çalışıyor ve çoğu zaman belirsizliğe düşünüyorsun. Etrafındaki insanların senin hakkında söyledikleri veya düşündükleri senin için çok önemli oluyor. İşte bu yüzden kendini olmadığın biri gibi gösterdiğin çok zaman oluyor. Kendi içinde büyük bir çelişkiye düşüyorsun. Bazen bu anlamsızlığın içinde kendini sorguya çekiyorsun. Kendine en değerli kişinin kendin olduğunu hatırlatmaya çalışıyorsun. Kimse için kendini değiştirmek zorunda olmadığını söylüyorsun. Ama bazen hayat bizi sırf yalnız hissetmeyelim ve herkes tarafından sevildiğimizi hissedelim diye buna yönlendiriyor. İçimizdeki o büyük boşluğu bu şekilde tamamlamaya çalışıyoruz. Kendin gibi davranamamanın en büyük sebebi bu olabilir. O yüzden etrafındaki insanların yanında kendin olmaktan zorlanıyorsun. İçsel olarak yaşadığın bu çelişki seni aslında yoruyor. Bazen rol yapmak zorunda kaldığın için çok üzülüyorsun. Kendine kızıyorsun, öfkeleniyorsun ve korkuyorsun. Ama kızma, kendine şefkatli davranmaya çalış. Çünkü sen de insansın ve bu çelişkilere düşebilirsin. Kendini kaybedebilirsin ama bulmak senin elinde.

O güçlü kimliğinin altında hassas ve kırılgan bir insansın...

İçinde büyük bir duygusal kişilik olmasına rağmen dışarıdan oldukça güçlü görünen bir insansın. Seni gören sanki hiç derdin yokmuş gibi düşünüyor. Halbuki içten içe kırılgan ve hassas bir kişiliğe sahipsin. Duygularını dışarıdaki insanlara pek yansıtmıyor olabilirsin ama içten içe duygularınla çok savaş veriyorsun. O güçlü, yıkılmayan ve sapasağlam duran kişiliğinin ardından kalbi paramparça olmuş ve duygularıyla oynanmış biri var. Bazen duyguların seni o kadar esir alıyor ki kendine üzülüyorsun. Yalnızlığını daha da derinden hissettikçe ve kimseyle paylaşamadıkça yıkılıyorsun. Her ne kadar duygularını gizlemeye çalışsan da o yalnız anlarında gün yüzüne çıkıyor. İyilik ve saflıkla dolu bir insansın ve kimseyi kırmak istemiyorsun. Hatta sevdiklerinin mutluluğu için de elinden geleni yapmaya sonuna kadar varsın. Çoğu zaman herkesi kendin gibi zannedip hayal kırıklığına uğruyorsun. İnsanlara olan güvenini artık yitirmiş durumdasın. Şimdi eskisi kadar saf ve temiz duygulara sahip değilsin. İnsanların karanlık taraflarını gördüğünde ve sana dokunduklarında sen de onlara karşılık vermesini öğrendin. Her ne kadar kalbinde iyiliğe dair saf duygular beslesen de dışarıya bu şekilde yansıtmamaya çalışıyorsun. Güçlü, yıkılmaz ve umursamaz bir tavır takınıyorsun. Çünkü insanların seni her an hayal kırıklıklarına uğratacağını düşünüyorsun. Kendini bu şekilde koruma altına alıyorsun. Çünkü bir daha kırılmaktan ve insanların senin duygularınla oynamasına izin vermek istemiyorsun. Yeterince hasar aldın, bundan sonra kendini olabildiğince korumaya çalışıyorsun.

Yalnız bir kişiliksin...

Her ne kadar sana yakın olduğunu düşünen insanlar olsa da kendini inanılmaz yalnız ve savunmasız hissediyorsun. Kimsenin seni gerçekten anlamadığını ve tüm acılarını, dertlerini kendi başına çektiğini düşünüyorsun. Geceleri tüm bu sorunlarla başa çıkmaya çalışırken ne kadar yalnız olduğunu o an fark ediyorsun. Yakınım dediğin insanların aslında sana ne kadar uzak olduğunun farkındasın. İçini tam anlamıyla açabileceğin kimse yok. İşte bu yüzden bütün duygularınla ve hislerinle tek başına başa çıkmaya çalışıyorsun. Bu hayatta kendinden başka kimsenin sana tam anlamıyla yararı dokunmayacağının farkındasın. Artık hiçbir beklentiye girmiyorsun. Ne hayata ne de insanlara karşı. Yaşadığın zorlukları da mutlulukları da kendi kendine aşıyorsun. İnsanların samimiyetine, güler yüzlülüğüne hiç ama hiç inanmıyorsun. Herkese olan inancını içten içe kaybetmişsin. Bu yüzden herkese çok uzaksın, tek başınasın ve yalnızsın...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1289
289
181
130
78
66
56
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
parkecia

O güçlü kimliğinin altında hassas ve kırılgan bir insansın...

Merve Ceylan

O güçlü kimliğinin altında hassas ve kırılgan bir insansın...

TEYLA

O güçlü kimliğinin altında hassas ve kırılgan bir insansın...