Görüş Bildir
Haberler
'Mecbur muyum?' Demişti: Kısa Mesafeye Yolcu Götürmeyen Taksici Meslekten Men Edildi

etiket 'Mecbur muyum?' Demişti: Kısa Mesafeye Yolcu Götürmeyen Taksici Meslekten Men Edildi

Beyoğlu'nda kısa mesafe gitmek isteyen yolcusunu 'değişim saatim geldi' diyerek araçtan indirmek isteyen taksi sürücüsü meslekten men edildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şişhane'den taksiye binen kadın yolcu, Kurtuluş'a gitmek isteyince 'değişim saatim geldi' diye taksi sürücüsü tarafından araçtan indirilmek istenmişti.

Sürücü belgesine el konulup meslekten atıldı

Sürücü belgesine el konulup meslekten atıldı

Kadın yolcunun cep telefonuyla kaydettiği görüntüler sonrası yetkililer harekete geçti. Trafik ekiplerince yakalanan sürücüye ceza kesildiği öğrenildi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından da sürücünün belgesine el konularak meslekten men edildiği kaydedildi. İstanbul Taksiciler Esnaf Odası ise taksinin bir süre trafiğe çıkışına engel olunacağını belirtti.

İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu da taksi sürücüsü hakkında verilen kararları Twitter hesabından duyurdu:

İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu da taksi sürücüsü hakkında verilen kararları Twitter hesabından duyurdu:
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
703
69
26
24
20
9
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Taksicilerden herkes şikayetçi memnun olan biri bile yok. Bu insanların ciddi sağlık kontrolünden geçirip öyle işe almak lazım. Adam kadını boğazlayıp öldüre... Devamını Gör

mugobiz

3 Ay sonra affederler, geç direksiyon başına derler. Olay gözler önüne serildi diye show yapıyorlar. Ben bu durumu haftada en az 2 kez yaşıyorum, tahmin edi... Devamını Gör

Kuzey

kamera varsa ceza var yoksa yok bundan sonra millete düşen görev 24 saat yayın yapan gizli kamera ile dolaşmak

Emre Han

gizli kameraya da gerek yok. binerken çekiyorum diyeceksin. eşek gibi sürecek taksisini.