Görüş Bildir
Haberler
Kırşehir'de İş Yeri Yakılan Esnaf: 'Bütünüz ve Bir Bütün Kalacağız'

Kırşehir'de İş Yeri Yakılan Esnaf: 'Bütünüz ve Bir Bütün Kalacağız'

Onedio Medya
09.09.2015 - 19:35 Son Güncelleme: 10.09.2015 - 11:16
İçeriğin Devamı Aşağıda

Kırşehir'de dünkü PKK saldırılarına tepki eylemleri sırasında yakılan iş yeri sahipleri olaylardan Kırşehir halkını sorumlu tutmadıklarını belirtip 'Yüzyıllardır bir bütünüz ve bir bütün kalacağız' yazılı pankart astı.

Kırşehir'de 75 yıldır faaliyette mağazayı işlettiklerini belirten mağaza sahipleri yakılan iş yerine 'Yüzyıllardır bir bütünüz ve bir bütün kalacağız' yazılı olan iki pankart astı. Diğer pankartta ise şu ifadeler yer aldı: 'Mağazamıza yapılan bu saldırı Kırşehir halkı tarafından değil, şehrimize dışarıdan gelen ve ülkemizi iç savaşa sürüklemeye çalışan provokatörler tarafından yapılmıştır.'

Olayları, 'Türk- Kürt kardeşliği altına atılan bir ateş olarak gördüklerini' belirten iş yeri sahibi Servet Beydoğan, 'İnşallah bundan sonraki süreçlerde böyle devam etmez, buna izin vermeyeceğiz. Mağazamıza devam edeceğiz. Bu şehir hepimizin. Kardeşçe yaşayacağız, yaşamaya da devam edeceğiz. Toplumu germemek lazım, kutuplaştırmamak lazım. Bunu biz bir eğitim zayiatı olarak görüyoruz. Bütün halkımız sağduyulu olsun' dedi.

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
0
0
0
0
0
0