Görüş Bildir
Haberler
Kırmızı Kamyon Tanıtım Filmi Yayınlandı! Kırmızı Kamyon Konusu Nedir, Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Kırmızı Kamyon Tanıtım Filmi Yayınlandı! Kırmızı Kamyon Konusu Nedir, Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Müge Kakşi
23.01.2021 - 15:17

İlk fragmanı yayınlanan Show Tv'nin yeni projesi Kırmızı Kamyon adlı dizi ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Konusu ile seyirciyi ekrana kitleyecek dizide kahraman itfaiyecilerin hikayesi anlatılıyor. Birbirinden iyi oyuncu kadrosu ve Türkiye'de benzeri görülmemiş bir hikayeye ev sahipliği yapan Kırmızı Kamyon dizisi bolca aksiyon ve dram sahneleri içeriyor. Peki Show Tv'nin yeni dizisi Kırmızı Kamyon'un konusu nedir, oyuncu kadrosunda hangi isimler var? Detayları haberimizde sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kırmızı Kamyon ilk tanıtım! | Yakında Show TV'de başlıyor!

Kırmızı Kamyon Konusu

Kırmızı Kamyon Konusu

Show TV ekranlarında yayınlanması heyecanla beklenen yeni dizi Kırmızı Kamyon'un konusu izleyiciyi derinden etkileyeceğe benziyor. Hayat kurtaran itfaiyecilerin; mücadelelerini, birbirlerine ve mesleklerine olan bağlarını farklı özelliklere sahip itfaiyeciler üzerinden anlatan ‘Kırmızı Kamyon’, izleyicilere yoğun duygular yaşatacak dramatik yapısı ve heyecan yaratacak aksiyon dolu sahneleriyle adından söz ettirecek.

Kırmızı Kamyon’un senaryosu Meriç Demiray ve Ezgi Özcan’ın kaleminden çıkarken, yönetmen koltuğunda ise Osman Kaya oturuyor. Kahraman itfaiyecilerin hayatlarında yaşadıkları sevinçlerini, üzüntülerini, başarıları ve hayal kırıklıklarını birçok farklı duyguyla iç içe anlatacak.

Kırmızı Kamyon Oyuncu Kadrosu

Kırmızı Kamyon Oyuncu Kadrosu

Yönetmen koltuğunda Osman Kaya’nın oturduğu, senaryosu Meriç Demiray ve Ezgi Özcan’ın kaleminden çıkan ‘Kırmızı Kamyon’un oyuncu kadrosunda Fatih Al, Görkem Sevindik, Nilay Deniz, Ushan Çakır, Deniz Hamzaoğlu, Aslı Orcan, Burak Berkay Akgül, Timur Ölkebaş, Gürberk Polat, Melisa Akman, Uğur Arda Başkan, Sümeyye Aydoğan, Efekan Can, Gerçek Sağlar Alnıaçık, Süreyya Kilimci, Hasibe Özgür, Onur Yar, Tuğçe Karabayır ve Feriha Eyüboğlu bir araya geliyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın