Görüş Bildir
Haberler
Kırmızı Halı Alarmı: Emmy Ödülleri'nin Şık ve Rüküşlerini Seçiyoruz!

etiket Kırmızı Halı Alarmı: Emmy Ödülleri'nin Şık ve Rüküşlerini Seçiyoruz!

Aylak Madam
21.09.2015 - 11:43

Bir Emmy Ödülleri'ni daha geride bırakmış bulunuyoruz!

Dün gece Los Angeles'taki Microsoft Tiyatrosu'nda 67.'si gerçekleşen, Emmy Ödülleri sahiplerini buldu. Kırmızı halıda her zaman olan şıklık yarışı, yerini sıradanlık yarışına bırakmıştı.

İşte tarzlarıyla geceye damgasını vuran ünlüler:

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Gina Rodriguez

1. Gina Rodriguez

Rodriguez, altı tüylerle hareketlendirmiş Lorena Sarbu tasarımı elbisesinin içinde bir kuğuyu andırıyor. Ancak buradaki 'kuğu' zerafetine bir atıf değil, bir kuş türüne benzediğini ima için kullanılmıştır.

2. Kiernan Shipka

2. Kiernan Shipka

Mad Man'in oyuncusu Shipka'nın, Emma Watson'ın izinden gideyim derken, yolunu kaybetmiş gibi bir hali var. Evet anlıyorum, Haute Couture giymek, farklı olmak istiyorsun, gidip Dior'a tüm maaşını basıp bu elbiseli pantolon bozması şeyi alıyorsun. Biri de çıkıp demiyor mu sana: 'Shipka sen napıyorsun?' Daha fazla bir şey söyleyemeyeceğim, zira görüntüye baktıkça gözlerim kanayacakmış gibi oluyor.

3. Lena Heady

3. Lena Heady

Zuhair Murad'ın yeteneğini konuşturduğu tasarımı içinde Heady enfes görünüyor. Az önce kanamaya başlayan gözlerime, Heady'e bakarak bakım uyguluyorum. Deneyin, yüzde yüz çalışıyor.

4. Tatiana Maslany

4. Tatiana Maslany

Maslany'nin, giydiği beyaz  Bouchra Jarrar tasarımı takım gerçekten oldukça şık. Ancak Maslany, kendisine bir beden büyük olan pantolonuna inat seçtiği, bir numara küçük ayakkabılarıyla kıyafete eziyet etmekten hiç ama hiç çekinmemiş. Peki ya o ayakların haline ne demeli? Bebeğim bir pedikür yaptırsaydın ya, arkadaşına ev oturmasına değil kırmızı halı törenine gidiyorsun sonuçta.

5. Maisie Williams

5. Maisie Williams

Ya sen dizinin en havalı, en cool kızısın. Yorgan giyip de törene katılmak niye? Hem o ayağındakiler de, seksi olmaya çalışan yeni gelin terliğinden başka bir şey değil ben sana söyleyeyim. Özetle: Hayal kırıklığısın ben canım...

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Julianne Hough

6. Julianne Hough

Böyle gördüğümüz her korkunç elbiseden sonra araya bir tane güzel şeyler atıyorum ki, benim yaşadığım acıyı siz yaşamayın. Öncelikle elbisenin kesimi, duruşu, detayları bir harika! Ancak Hough'un sanki yağlıymış gibi duran saçları, İlhan Mansız tacıyla birleşince çok da hoş bir görüntü oluşturmamış. Makyajına da bir iki laf söylemek isterdim, ama bu elbiseye saçıyla başıyla yaptığı eziyet yüzünden susmayı tercih ediyorum.

7. Gwendoline Christie

7. Gwendoline Christie

Tanıyabildiniz mi bakalım bu güzel han'fendiyi? Game of Thrones'un çirkinliği ve gücüyle dönemine nam salmış şövalyesi Brienne of Tarth. Gözümüz onu çirkin görmeye alıştığı için mi aşırı güzel geldi, yoksa gerçekten fazla mı güzel olmuş emin olamadım. Ancak bembeyaz teni üzerine giydiği,  açık renk elbisesi içinde sadeliğin ve zerafetin kitabını yazmış bak bundan son derece eminim :)

8. Joanna Newsom

8. Joanna Newsom

Newsom'un giydiği şu elbisenin neresinden tutsam elimde kalıyor. Göğüsleri üzerine vintage bir ayna taşıyor havası veren detayı, alttan sarkmış pilili perde gibi duran kumaşıyla kıyafet gerçekten ama gerçekten iğrenç. Ne diyelim, Allah tasarımcısını affetsin..

9. Christine Marzano

9. Christine Marzano

Veee bir  harika elbise de Marzano'dan geliyor. Sizce de tansiyon düşüren bir elbiseden, gözümüzde kalpçikler fışkırtan elbiseye geçişimiz aşırı tatlı olmadı mı? Geometrik desenler içinden, oldukça ölçülü verilmiş hafif  ten dekoltesi, rengi, kesimi kusursuz. Tek sıkıntı Marzano'nun makyajı bence, göz makyajına diyecek sözüm yok, ama dudakları sanki kırmızının sıcak bir tonunu taşıyor olsa çook daha vurucu olabilirmiş gibi geliyor. Neyse önümüzdeki kırmızı halılarda artık...

10. Amanda Peet

10. Amanda Peet

Peet'in giydiği bu siyah elbise de nedendir bilmem ama beni çok rahatsız etmedi. Elbisenin sadeliği, saçı, makyajıyla öyle güzel bir uyum yakalamış ki, baktıkça içim açıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Naomi Grossman

11. Naomi Grossman

Grossman soyadının hakkını vererek gerçekten iğrençli, korkunçlu bir şey giymiş. Ben bu elbiseye daha fazla bakamayacağım sanırım. CİDDEN BU NE!!!????111

12. Heidi Klum

12. Heidi Klum

Veeee Versace kıyafeti içinde kusursuzluğun kitabını yazmış, benim için gecenin tartışmasız en güzel kadınını size takdim etmekten onur duyarım: Heidi Klum! Saçından makyajına, elbisesinden fiziğine, yüzündeki tebessümden dekoltesine kadar her bir şeyine BA- YIL- DIM! Beni içeriğin bu maddesine gömün lütfen..

13. Lady Gaga

13. Lady Gaga

Arkadaşlar, yanlış görmediniz. Başlık Lady Gaga, 3827832 kez kontrol ettim emin olmak için, ama sonuç aynı. Bu fotoğrafta gördüğünüz dalgalanmış da durulmuş, bizim eski Lady Gaga'mız. Onun giydiği iddialı kıyafetlere alışmış birisi olarak bu elbiseyi ben beğenmedim. Arkadaşının düğününe giderken giymek için güzel bir tercih, ama kırmızı halı için fazla sıradan. Hele bir de konu Gaga ise, bu tarz bir şeyi pijama falan olarak giyiyor olmasını beklerdim 😅😅

14. January Jones

14. January Jones

Jones'un giydiği Ulyana Sergeenko tasarımı tulumunu ben beğendim. Kırmızı halıda risk alınarak yapılan her harekete tavım zaten biliyorsunuz 😁 Rengi, kesimi, o belindeki broşuyla bence her şey tam da ayarında olmuş!

15. Sophie Turner

15. Sophie Turner

Bir başka tulum ise Sansa Stark'tan geliyor. Rengini beğenmiş olsam da, pantolonun kesimi Turner'ın alt bedenini daha geniş gösterdiği için çok da sevmedim açıkçası. Ancak elbette ki Turner çuval giyse yakışacağı için, ona azıcık torpil geçip, çok da eleştirmiyorum.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Pekiii, sizce bu gecenin en şık ismi hangisi olmuş?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
122
59
29
21
17
10
6