Görüş Bildir
Haberler
Kırgın Çiçeklerin Meral'i Aleyna Solaker Yaptırdığı Estetikler Sonrası Tanınmıyor!

Kırgın Çiçeklerin Meral'i Aleyna Solaker Yaptırdığı Estetikler Sonrası Tanınmıyor!

GNS
30.11.2021 - 18:56

ATV ekranlarında bir dönemin fenomeni haline gelmiş Kırgın Çiçekler dizisinde Meral karakterine hayat vermesiyle tanınan Aleyna Solaker'i görenler tanıyamıyor. Geçirdiği estetik operasyonlar sonrası başka birine dönen Solaker güzelliğiyle herkesi kendine hayran bırakıyor. Solaker'in sosyal medya fotoğrafları ise hayranları tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuluyor. Peki Aleyna Solaker kimdir? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kırgın Çiçekler'in Meral'i Aleyna Solaker geçirdiği estetik operasyonlar sonrası sosyal medyada takipçilerinden büyük beğeni topluyor. Yapılan yorumlar arasında 'işte evrim bu' tarzı değerlendirmelerin bulunması Solaker'in estetikle ne kadar değiştiğini kanıtlıyor. Peki Aleyna Solaker kimdir? İşte detaylar...

Aleyna Solaker'in Olay Yaratan Değişimi

Aleyna Solaker'in Olay Yaratan Değişimi

Bir dönem ATV ekranlarında yayınlanan Kırgın Çiçekler dizisinde Meral karakterini canlandıran Aleyna Solaker, iddialı paylaşımlarıyla ses getirmeye devam ediyor. Düzgün fiziği ve güzelliğini her fırsatta takipçilerine sunan güzel oyuncu, dekolteli pozlarıyla mest ediyor.

Instagram'da 2 Milyona Yakın Takipçi...

Instagram'da 2 Milyona Yakın Takipçi...

Kırgın Çiçekler dizisinde canlandırdığı Meral karakteriyle hafızalara kazınan Aleyna Solaker, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeyi başarıyor. Solaker'in inanılmaz değişimi ise magazin gündemine bomba gibi düştü. Instagram'da iki milyona yakın takipçisi bulunan 24 yaşındaki oyuncunun pozları ise baş döndürdü.

Aleyna Solaker Kimdir?

Aleyna Solaker Kimdir?

Aleyna Solaker, 5 Aralık 1994 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Eğitimine Bilgi Üniversitesi'nde devam eden Solaker, ilk oyunculuk deneyimini 2006 yılında yayınlanan Kuş Dili dizisi ile yaşamış, ardından Dersimiz Atatürk, İşte Benim ve Kırgın Çiçekler gibi yapımlarda rol almıştı. Şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanmakta olan Hizmetçiler adlı dizide Çiçek karakterine hayat veren Aleyna Solaker, 1.72 metre boyunda, 56 kilo ve Yay burcudur.

Aleyna Solaker'in Rol Aldığı Yapımlar

Aleyna Solaker'in Rol Aldığı Yapımlar
  • 2020 – Hizmetçiler (Çiçek) (TV Dizisi)

  • 2018 – Aşktroloji (Sinema Filmi)

  • 2015-2018 – Kırgın Çiçekler (Meral) (TV Dizisi)

  • 2014 – Beyaz Karanfil (TV Dizisi)

  • 2013 – Altındağ (Cemre) (TV Dizisi)

  • 2009 – Dersimiz Atatürk (TV Dizisi)

  • 2006 – Kuş Dili (TV Dizisi)

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aleyna Solaker'in Son Hali

Aleyna Solaker'in Son Hali
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
46
32
23
15
9
7
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Modern Kafa

yuhalaaaaaaaaaaaaaaaa