Görüş Bildir
Haberler
Kiralık Villa Tatilinde 2021 Rotaları: Bu Yılın En Gözde Tatil Bölgelerine Birlikte Bakıyoruz!

Kiralık Villa Tatilinde 2021 Rotaları: Bu Yılın En Gözde Tatil Bölgelerine Birlikte Bakıyoruz!

Kiralık villa tatilinde 2021 rotaları konusunda araştırma yapanlar için 2021’in en gözde tatil bölgelerine baktık. 2021’de tatil için nereye gitmeli sorusuna birkaç güzel yanıtımız var…

Yaz mevsimi, güneşlenmek ve denize girmek için sabırsızlıkla bekleniyor. Yüzmek, suda vakit geçirmek, güneşlenmek, açık havada dolaşmak, ailece bahçede mangal yapmak ve diğer yaz aktiviteleri için sabırsızlanırken nerede tatil yapmalı, sorusu da akıllarda. Ülkemizde hemen her şehir, tatil için güzel bir alternatif sunuyor. Denize girmek için her bölge uygun olmasa da kültürel keşif, gurme tatili ve doğa tatili için Türkiye’nin her bölgesi çok kıymetli. Ancak isteğiniz deniz tatili ise rotayı kuzey Ege’den başlayıp güneye doğru çevirmenizde fayda var. Çünkü Türkiye’de deniz tatili için en güzel yerler bu sahil hattı boyunca uzanıyor. Peki, klasik otel tatili yerine villa kiralama tatili isteyenler için en güzel rotalar hangileri?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Villa Kiralamak İçin En Güzel Yerler Listesi

Villa Kiralamak İçin En Güzel Yerler Listesi

Kiralık villa için ülke genelinde sınırsız sayıda seçenek var. Ancak yaz tatilinin en güzel rotalarından bazıları şöyle:

Fethiye Villa Kiralama

Fethiye Villa Kiralama

Dalış yapmak, yüzmek, tekne turuna çıkmak, zengin deniz ürünleri mutfağını tatmak ve su sporları ya da diğer doğa sporları için muhteşem bir adres. Fethiye kiralık villa seçenekleri ile denize girmekten tekne kiralamaya, yamaç paraşütünden dalış yapmaya, tarih keşfinden doğa yürüyüşüne kadar sınırsız bir aktivite alternatifini deneyimleyebilirsiniz.

Kaş Villa Kiralama

Kaş Villa Kiralama

Kaş, Türkiye’de sualtı aktiviteleri için tavsiye edilen en özel noktalardan biri. Kaş bölgesinin Akdeniz ile Ege arasında kalan özel konumu, hem tarih hem doğa hem de kültürel açıdan onu, çok değerli kılıyor. Zaten her şey dahil otel sistemlerinin çok bulunmadığı daha çok yazlık ev kiralama, kamp ya da kiralık villa konaklama alternatifleri ile tatil yapılan bölgede keyifle bir villa kiralayabilirsiniz. Kaş kiralık villa alternatifleri ile tatilinizi hem konforlu hem de keyifli kılabilirsiniz.

Marmaris Villa Kiralama

Marmaris Villa Kiralama

Dubleks, tripleks, tek katlı, bahçeli, havuzlu, özel havuzlu, teraslı, deniz manzaralı, orman manzaralı gibi farklı seçeneklerle Marmaris kiralık villa tercihi yapabilirsiniz. Marmaris’in güzel iklimi, ormana dayalı sahilleri tatil için muhteşem bir doku sunuyor.

Kuşadası Villa Kiralama

Kuşadası Villa Kiralama

Kuşadası, İzmir merkeze yakın konumu ile de çok konforlu bir tatil durağı. Kuşadası’ndaki güzel sahiller ve plajlar bölgenin önemli bir tatil alternatifi olmasını sağlıyor. Kuşadası kiralık villa seçeneklerini değerlendirerek de bu bölgede keyifli bir tatil geçirebilirsiniz. Efes Antik Kenti, Efes Müzesi, Selçuk İsa Bey Camii (Batı Anadolu’daki ilk Türk - İslam eseri), Şirince köyü gibi gezi rotalarına da çok yakın bir konumda olacaksınız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bodrum Villa Kiralama

Bodrum Villa Kiralama

Bodrum kiralık villa konaklaması ile bölgenin güzelliklerini özgürce keşfedebilirsiniz. Şehir merkezindeki marina, balık restoranları, Zeki Müzen Müzesi, Arkeoloji Müzesi, Sualtı Müzesi gibi yerleri tatilinizdeki gezi planına alabilirsiniz. Bodrum kiralık villa seçenekleri ile konforu ve özgür tatili bir arada yaşayabilirsiniz.

Didim Villa Kiralama

Didim Villa Kiralama

Yaz boyu ılık denizinde yüzmenin çok keyifli olduğu Didim kiralık villa seçeneği açısından çok zengin. Denize sıfır villalar, deniz manzaralı villalar, Didim merkez ve Akbük kiralık villaları gibi farklı alternatifler var. Didim çarşısı her zaman çok canlı ve Didim’den Bodrum’a ya da İzmir’e gitmek de fazla zaman almıyor.

Çeşme Villa Kiralama

Çeşme Villa Kiralama

Çeşme’de kiralık villa tatili yapmak, çok keyifli. Kiralık Çeşme villalarında da alternatif çok. Ayrıca Çeşme plajlarının güzelliği, bölgenin İzmir merkeze yakın konumu, farklı damak tatlarına hitap eden restoranları ve kültürel dokusu çok özel.

Alanya Villa Kiralama

Alanya Villa Kiralama

Alanya’nın sıcak denizi ve mavi bayraklı plajları, yazı gerçek bir deniz tatili ile geçirmek isteyenler için çok güzel. Alanya kiralık villa tatili ile ailece özgürce ve konfordan ödün vermeden tatil yapabilirsiniz. 

Aradığınız Kiralık Villa tatildekirala.com’da!

tatildekirala.com ile uygun fiyatlara kiralık villa arayışına hızlı yanıt bulabilirsiniz. tatildekirala.com, en uygun fiyatlı kiralık yazlık villa hangisi ya da aradığınız özellikler hangi kiralık yazlık villada gibi sorularınıza zahmetsizce yanıt alabileceğiniz bir sistem sunuyor. tatildekirala.com rehberliğinde yazlık ev, yazlık villa, tekne kiralama, tatil için kiralık villa gibi farklı arayışlara pratik bir biçimde cevap bulabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
18
15
2
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın