Görüş Bildir
Haberler
Kingston, 4K Destekli En Hızlı SD Kartını Duyurdu

Kingston, 4K Destekli En Hızlı SD Kartını Duyurdu

Batuhan
07.02.2014 - 15:18

Kingston, 4K Destekli En Hızlı SD Kartını Duyurdu

Kingston, 90MB/s’ye kadar okuma ve 80MB/s’ye kadar yazma hızına çıkarak 4K çözünürlükteki video çekimlerinde kullanılabilecek U3 hız sınıfında yeni SDHC/SDXC UHS-I Speed Class 3 SD kartını duyurdu.

Kingston, SD kart ürün yelpazesini, en hızlı modelini ekleyerek genişletiyor. 16GB, 32GB ve 64GB depolama seçenekleriyle gelen U3 hız sınıfındaki yeni SDHC/SDXC UHS-I kartı, 4K ve diğer Ultra-HD çözünürlüklerde video çekim yapan profesyonel kullanıcılar için geliştirildi.

SD kart standartlarını geliştiren SD Birliği’nin son duyurduğu UHS-I U3 (Ultra High-Speed Bus, Speed Class 3), en az 30MB/s’lik okuma ve yazma hızı ile kesintisiz 4K video çekim yapmayı sağlayacak kadar yeterli bant genişliğini garanti ediyor. Kingston’ın SDHC/SDXC UHS-I Speed Class 3 kartı ise 90MB/s’ye kadar okuma ve 80MB/s’ye kadar yazma hızına ulaşarak, Class 10 SD kartlara kıyasla 9 kat fazla okuma hızı ve 8 kat fazla yazma hızı sunuyor. Ayrıca USB 3.0 kart okuyucu ile bilgisayara veri aktarımını hızlandırıyor.

Kingston’ın SDHC/SDXC UHS-I Speed Class 3 kartı, SDHC ve SDXC yuvaya sahip tüm cihazlarla uyumlu biçimde üretildi. Kullanıcıların DSLR, DSLM ve video kameralar gibi yüksek performanslı cihazlarda Full HD (1080p), Ultra HD (2160p), 3D, veya 4K – 2K çözünürlükleriyle sinema kalitesinde video çekebilmesine olanak sağlıyor. 4K video çekimin yanı sıra hızlı ya da sürekli çekim modunda yüksek yoğunluklu fotoğraf çekimi için, televizyon kaydı için ve canlı yayın için de kullanılabiliyor. Kullanıcılar, 64GB’lık kart ile 60 dakikalık 4K HD video veya RAW ve JPEG (8000 adete kadar 24MP görüntü) formatında yüksek yoğunlukta görüntüler elde edebiliyorlar.

SDHC/SDXC UHS-I Speed Class 3, ömür boyu garanti ile henüz açıklanmayan bir tarihte Türkiye’de de satışa sunulacak.

Stuff

Kaynak: http://www.stuff.com.tr/2014/02/kings...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın