Görüş Bildir
Haberler
Kingdom Come: Deliverance Satışları 1 Milyonu Aştı!

Kingdom Come: Deliverance Satışları 1 Milyonu Aştı!

Arda Tekin
18.07.2018 - 19:10

Warhorse Studios'un Kingdom Come adlı oyunu çıktığı günden beri şaşırtıcı olabilecek bir satış rakamına ulaştı: Deliverance, indie yayınının sınırlı kapsamı göz önüne alındığında gerçekten çok popüler. Bununla birlikte, hatırlayacağınız üzere  ortaçağda yaşayan Bohemya krallığında düzenlenen rpg tarzı bu oyun ilk çıktığı hafta satışlarda hemen 500 bin'e ulaşmıştı

Ve son haberlere göre Lupa bir rapor yayınladı ,ve  oyunun resmi olarak 1 milyondan fazla sattığını açıkladı. Warhorse Stüdyolarının CEO'su Martin Fryvaldsky, 'Tüm platformları ve dağıtım kanallarını saydığımızda yaklaşık 1 milyon satışa sahibiz  ve Gerçekten mutluyuz, Kingdom Come gerçekten etkileyici bir başarı: çünkü 'Kingdom Come' Warhorse Stüdyolarının 2014 yılından beri üzerinde çalıştığı ilk oyun ve umarım stüdyomuz kaliteli ürünler üretmeye devam edebilir' dedi.

Bununla birlikte, belirtilen rakamlar kesin bir tahmin değil, çünkü satış rakamları hala hesaplanmakta. Fryvaldsky, satışların çoğunun ilk haftasonu boyunca gerçekleştiğini düşünüyor.

Çıkış yaptığı gün 23 GB'lık büyük bir yamasına rağmen, oyun, kaydetme sistemini düzeltme gibi iyileştirme çalışmaları yapmaya hazırlanıyor. 

Oyun her ne kadar başarılı olsa da yine de bahsedilen oyun kayıt sistemi veya lockpicking mekaniği için bazı ciddi düzeltmeler gerektiriyor ve Warhorse Studios bu konuda adımlarını atmaya başladı bile.

Sonuç Olarak; Kingdom Come: Deliverance, güçlü bir indie oyununun başarılı olmasının başlıca bir örneğidir ve 1 milyonun üstünde satış yapmış olması bunun bir kanıtıdır.

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın