Görüş Bildir

Bu haber taslak halindedir!

Haberler
Kimdir Bu Çocuk: Dennis Man

Kimdir Bu Çocuk: Dennis Man

Onedio Spor
04.04.2021 - 13:54

Dennis Man 1998 doğumlu Romen futbolcudur. Romanya 1. ligi ekiplerinden Steua Bükreş forması giymektedir. Kendisi benim 2 yılı aşkın süredir takip ettiğim ve her skor katkısı verdiğinde evladı bir konuda başarılı olmuş baba gibi sevindiğim bir oyuncudur. Bu genç yaşında Romanya milli takımının vazgeçilmezlerinden biri olmuştur. Bir dönem ülkemiz takımlarından Fenerbahçe ile de ismi anılmıştır.

Oyuncumuz Dennis Man’ın asıl mevkisi sağ kanat olmasına rağmen kendisi ofansif orta saha bölgesinde “yaratıcı on numara” pozisyonunda da oynayabilmektedir. Bu sezon çıktığı 16 maçta toplam 15 gol ve 7 asistlik katkıda bulunmuştur ve UEFA Avrupa Liginde de çıktığı 2 maçta 3 gol 1 asistlik performans göstermiştir. Oyuncunun 22 yaşında olmasına rağmen 6.50 milyon euroluk piyasa değeri vardır ve bu da gösteriyor ki oyuncunun Avrupa piyasasında da isminin duyulduğu önümüzde ki yıllarda majör lig diye tabir ettiğmiz büyük liglerde oynamasına kesin gözüyle bakıldığının kanıtıdır.

Hızlı ve kolay adam geçebilen bir oyuncu.

Paslarının gerçekten iyi seviyede olmasından dolayı on numara pozisyonunda iyi bir şekilde oynayabiliyor.

Sol kanatta da ters ayaklı kanat oyuncusu rolünde oynayabiliyor.

Akan oyunda ters ayağı ile de rahat bir şekilde şut çıkartabiliyor.

Fizik gücü bakımından yetersiz bir oyuncu.

Duran toplarda fazla etkili değil.

1.83 boyunda hava hakimiyeti çok iyi olmayan bir oyuncu.

Dennis Man ver topu ayağına sana alan yaratsın diyebileceğin, top ayağındayken rahatça arkana yaslanıp izleyebileceğin türde bir futbolcu. Kolay hızlanabilen rakiplerini geçip kendisine şut alanı yaratabilen çektiği şutlarlada tehlikeli olabilen bir futbolcu. Aralarında birkaç fark olsada kendisi oyun tarzı ve teknik olarak Raheem Sterling’e benziyor da diyebiliriz aslında. Gelecekte kendisini üst düzey takımlarda görebilme ihtimalimiz yüksek.

Latest posts by Semih Nazım (see all)

Kaynak: http://dislokasyon922.com/kimdir-bu-c...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın