Görüş Bildir
Haberler
Kim Kardashian'ın Seksi Makyaj ve Güzellik Stilinin Sırları

Kim Kardashian'ın Seksi Makyaj ve Güzellik Stilinin Sırları

Pegarose
11.04.2014 - 18:19 Son Güncelleme: 11.04.2014 - 18:56

Kim Kardashian'ın Seksi Makyaj Ve Güzellik Stilinin Sırları!

Kim Kardashian hakkında ne düşünürseniz düşünün ama onun gerçekten ilgi çekmeyi seven güzel bir kadın olduğunu kabul edeceksiniz!

Çok az kişi dramatik kirpikleri, dumanlı göz makyajını, belirgin dudakları, kontürlü yüz hatlarını ve bronz teni bir arada kullanamazken, Kim Kardashian bunların hepsini gündüz ya da gece farketmeksizin bir araya getiriyor! Hem de kamera ve flaşlarla karşılaştığı ilk günden beri!

Vogue dergisinin kapak yıldızı kendine has seksi stilinde ustalaştı. Kendimize karşı dürüst olup, itiraf etmeliyiz ki, biz de Kim Kardashian kadar seksi görünmek istiyoruz!

Güzelliğimizin ilham kaynakları arasına girmeyi başaran Kim Kardashian’ı yakından inceledik! İşte Kim Kardashian’ın seksi makyaj ve güzellik stilinin sırları!

Kim Kardashian’ın kendi kirpikleri bu kadar dolgun, uzun ve kıvrık olmasa da evden kirpiklerini yapmadan asla çıkmıyor! Flörtöz kirpikleri neredeyse kaşlarına değiyor.

Kirpiklerinizi güzelleştirmek için kirpik kıvırıcı aletleri, volüm veren maskaraları ve takma kirpikleri kullanabilirsiniz.

Aktarlardan kolayca bulabileceğiniz badem yağıyla kirpiklerinize bakım yapabilirsiniz.

Badem yağını makyajınızı temizledikten sonra bir kulak çöpü yardımıyla kirpiklerinize sürün. Badem yağı kirpiklerinizi beslerken daha gür ve güzel olmalarını sağlayacak.

Kaynak: http://www.pegarose.com/kim-kardashia...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın