Görüş Bildir
Haberler
Kim Kardashian'a Elbise Şoku

Kim Kardashian'a Elbise Şoku

Yüksel Venedik
17.01.2014 - 21:49 Son Güncelleme: 17.01.2014 - 21:52
İçeriğin Devamı Aşağıda

Kim Kardashian'a Elbise Şoku!

Amerika'nın en ünlü talkshow programı The Ellen DeGeneres Show'a katılan ünlü güzel Kim Kardashian yayına çıkmadan 5 dakika önce poposu ile elbisesini yırttı. Programın başlamasına 5 dakika kala yaşadığı talihsiz kaza üzerine şok geçiren Kim Kardashian ne yapacağını bilemedi.

İnstagram sayfasından yaşadığı talihsiz olayı hayranları ile paylaşan ünlü güzel 'Aman Tanrım! Elbisem programa 5 dakika kala yırtıldı ne yapmalıyım yardım edin!' diyerek hayranlarına serzenişte bulundu.

Kısa bir süre sonra ünlü güzel Kim Kardashian'ın stilistleri yardımına koştu ve kendisine yeni bir kıyafet getirdiler. Programa kısa bir süre gecikme ile çıkan Kim Kardashian talk show sunucusu Ellen DeGeneres'in diline düşmekten kurtulamadı.

Ünlü sunucu Ellen DeGeneres twitter hesabından Kim Kardashian'ın yaşadığı talihsiz olayı biraz alaylı bir şekilde hesabından paylaştı.

PROGRAMDA ANNELİK HAKKINDA KONUŞTU

Nişanlısı Kanye West'ten dünyaya gelen kızı North West hakkında konuşan Kim Kardashian, hamilelik sürecinin çok kolay olmadığını ve sıkıntılar yaşadığını itiraf etti. Sunucunun tekrar ister misiniz veya herkese önerir misiniz sorusu karşısında ise, 'Benim için iyi bir deneyim değildi ama o kadar acıya rağmen sonunda kabul edilebilir bir mutluluk var' açıklamasında bulundu.

Kızının babasıyla olan ilişkisi sorulduğunda ise Kardashian, 'Çok iyi anlaşıyorlar ve Kanye kızımızı çok seviyor. Birlikte oynamaktan zevk alıyorlar ve bu da beni mutlu ediyor' ifadelerini kullandı.

Ünlü televizyon yıldızı programda kızının hiçbir yerde yayınlanmamış fotoğraflarını da gösterdi.

Kaynak: http://www.acunn.com/haber/kim-kardas...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0