Görüş Bildir
Haberler
Kilis'e 3 Roket Atar Mermisi Atıldı: 'Çok Şükür Kaybımız Yok'

Kilis'e 3 Roket Atar Mermisi Atıldı: 'Çok Şükür Kaybımız Yok'

ATKN
19.04.2016 - 14:51 Son Güncelleme: 19.04.2016 - 17:20

Kilis'te Suriye tarafından atılan 3 roket atar mermisinin isabet ettiği bir evde yangın çıktı. CNN Türk'e konuşan Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, 3 kişinin hafif olarak yaralandığını söyleyerek, 'Çok şükür bugün kaybımız yok' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fotoğraf: DHA

Kilis'e yine roket mermileri isabet etti... Doğan Haber Ajansı, roket atar mermisinin isabet ettiği bir evde yangın çıktığı bilgisini paylaştı.

'3 kişi hafif yaralı'

'3 kişi hafif yaralı'

Fotoğraf: DHA

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, CNN Türk'e yaptığı ilk açıklamada, 'Öncelikle ülkemize geçmiş olsun diliyorum. Ne yazık ki terörin dini, imanı, ırkı olmuyor. Bugün ne yazık ki Kilis dış terörle karşı karşıya. Bildiğiniz gibi çeşitli zamanlarda bize füzeler atıldı. Bugün de 3 tane düştü. Çok şükür bugün kaybımız yok. 3 hafif yaralımız var. Lanetliyorum' dedi. 

Kara, yangının söndürüldüğünü belirtti.

Suriye'den ateşlenen roket mermileri dün de Kilis'teki yerleşim alanlarına ve boş arazilere isabet etmiş, 4'ü çocuk 5 kişi hayatını kaybetmişti.

Ajanslar

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Orda ki insanların psikolojisini s*ktiniz be.

ynsemrebagiban

ve IŞİD aynı zamanda Başika Kampında ki bir tankımızı imha ettiği görüntüleri internette paylaştı..Suriye Kuzeyi , terör örgütlerinin yuvası haline geldi.Ve ... Devamını Gör

ynsemrebagiban

https://twitter.com/Conflicts/status/722400922698178560

itsasin

fidan 3-5 adam yollamışta olabilir bu o.ç larında herşey beklenir