Görüş Bildir
Haberler
'Sevgili Peygamberimizi Sözde Değil Özde Anlama Zarureti Vardır'

'Sevgili Peygamberimizi Sözde Değil Özde Anlama Zarureti Vardır'

ATKN
02.01.2015 - 13:52 Son Güncelleme: 02.01.2015 - 14:31
İçeriğin Devamı Aşağıda

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mevlit Kandili mesajında Peygamberimiz Hazreti Muhammed'i (sav) sözde değil, özde anlama zaruretine dikkat çekti.

Kılıçdaroğlu, kutlama mesajında, “İnsanlığı ayakta tutan, insanı mükemmel kılan ve yücelten kuşkusuz ki ahlaki değerlerimizdir. İnsanlığı ayakta tutan, insanı mükemmel kılan ve yücelten kuşkusuz ki ahlaki değerlerimizdir. Ahlaki vasıflarını kaybetmiş toplumların yükselmesi asla düşünülemez. Bu itibarla evrensel ahlak kurallarının muhafaza edilmesi, hem insani hem de dini bir görevdir. Mevlit kandili dolayısıyla bir kez daha hatırlayalım ki zulüm, baskı, hiddet, şiddet, nefret, ayrımcılık, haksızlık, yolsuzluk, rüşvet, yalan, iftira gibi ahlak dışılıklardan taban tabana zıt olan, aksine barış, dostluk, kardeşlik, eşitlik, hakça paylaşım, doğruluk, dürüstlük gibi üstün ahlakı temsil eden Sevgili Peygamberimiz'i (sav) sözde değil özde anlama zarureti vardır.' dedi.

Kılıçdaroğlu, tüm vatandaşların ve İslam dünyasının mübarek Mevlit Kandili'ni en içten duygularla tebrik ettiğini belirterek, 'Sevgi ve saygılarımı sunarak sağlık ve esenlikler dilerim.” temennisinde bulundu.

CİHAN

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0