Görüş Bildir
Haberler
Kılıçdaroğlu: 'Reza Zarrab Orada Konuşacaktır'

Kılıçdaroğlu: 'Reza Zarrab Orada Konuşacaktır'

ATKN
22.03.2016 - 14:54 Son Güncelleme: 22.03.2016 - 15:21

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'Türkiye öyle bir konuma geldi ki bırakın terörü bitirmeyi, canlı bomba olmanın eğitim alanına dönüştü. Canlı bomba mı olmak istiyorsun? Git Türkiye'de eğitimini al. Böyle bir yapı, anlayış olabilir mi? Vatandaşlarıma soruyorum sorumlusu kim?' dedi. Kılıçdaroğlu, Reza Zarrab'ın ABD'de tutuklanmasıyla ilgili ise şunları söyledi: 'Emimim çoğunun gözüne bu akşam uyku girmeyecek. Yataklarında bu akşam rahat uyuyamayacaklar. Reza Zarrab orada konuşacaktır. Bütün kirli çamaşırlar ortaya çıkacaktır. Böylece biz dört bakanla ilgili bütün gerçekleri öğrenmiş olacağız. Birilerinin hangi gerekçelerle Reza Zarrab'ın önüne yattığını öğrenmiş olacağız' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

CHP lideri Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında konuştu.

Grup toplantısına 40 muhtarın katıldığını belirten Kılıçdaroğlu, 'Bütün muhtar kardeşlerimize hoşgeldiniz diyorum' dedi. 

Brüksel'deki terör saldırılarını kınayan Kılıçdaroğlu şu ifadeleri kullandı:

'Brüksel'de patlayan bombalar insanlığa karşı yapılmış bir suçtur'

'Brüksel'de patlayan bombalar insanlığa karşı yapılmış bir suçtur'

'Terör nereden ve kimden gelirse gelsin. Nerde olursa olsun amasız, fakatsız, lakinsiz lanetleyeceğimiz bir olaydır. Her zaman söyledim terör insanlık suçudur. Herkesin ortak tavır takınması gereken bir olaydır. Brüksel'de patlayan bombalar insanlığa karşı yapılmış bir suçtur. Hayatını kaybedene herkese başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz. Terörün önlenmesi konusunda en net, ilkeli duruşu sergileyen tek parti Cumhuriyet Halk Partisi'dir.

Size, 7 Haziran seçimlerinden sonraki terör tarihi sunacağım. 'Milet, Milli irade kaosu seçti' dediler. Şehit cenazeleri gelince '1 Kasım'da bizi iktidara getirin şehit cenazeleri gelmeyecek' dediler. Biz milli iradeye hep saygı duyduk. Size söz verenler sözlerini yerine getirmediler. Sizleri kandırdılar. Tehdit ve şantaj ile kandırdılar.

'Türkiye canlı bomba olmanın eğitim alanına dönüştü'

Türkiye öyle bir konuma geldi ki bırakın terörü bitirmeyi canlı bomba olmanın eğitim alanına dönüştü. Canlı bomba mı olmak istiyorsun? Git Türkiye'de eğitimini al. Böyle bir yapı, anlayış olabilir mi? Vatandaşlarıma soruyorum sorumlusu kim? Eğer dersen ki sorumlusu ülkeyi yönetenler o zaman bir daha düşüneceksin. Bu işlerin sorumlusu kim?

'Bir terör örgütüyle devlet eşit ölçüde masaya oturdu'

'Bir terör örgütüyle devlet eşit ölçüde masaya oturdu'
İçeriğin Devamı Aşağıda

Bir terör örgütüyle devlet eşit ölçüde masaya oturdu. Anayasası olan bir devleti bir terör örgütüyle aynı masada bir araya getirdiler. Masaya oturdular ama terör örgütünün güçlenmesine ortam hazırladılar. Silahları bırakın diye çağrı yaptı. Hayır dediler biz silah bırakmayız dediler. Silahları bırakmadılar ama masadalar. Masaya oturdular terör örgtünün elinde silah var bizimkilerin elinde silah yok. Güvenlik birimlerine dediler ki silah kullanmayacaksın. Neden diyoruz ki AKP yöneticileri terör örgütüne yardım yataklık yapıyor. İşte bu yüzden. Valiye talimatı bunlar vermiyor muydu?

O kadar işi ileriye götürdüler ki İçişleri Bakanı Efkan Ala PKK ve AK Parti görüşüyor dedi. Hükümet  diyor ki biz PKK ile görüşüyoruz. Bizim vekillerimizi linç etmeye çalışan o trollere sesleniyorum, siz neden kalkıp da Efkan Ala'nın sözlerini bütün dünyaya yaymıyorsunuz? Hangi ahlaktan bahsediyorsun.

'Vatandaşının can ve mal güvenliğini sağlayamayan hükümetin gitmesi lazım'

'Vatandaşının can ve mal güvenliğini sağlayamayan hükümetin gitmesi lazım'

Davutoğlu dut yemiş bülbül gibi. Senin gücünün yetmeyeceğini biliyorum. Sen vesayet altındasın. Terör örgütü liderini yere göğe koymadılar. Kandil'den gelip teslim olanlar gelip şehir yapılanmalarının başına geldiler. Hükümet bunu bilmiyor muydu? Biliyordu! Vatandaşının can ve mal güvenliğini sağlayamayan hükümetin gitmesi lazım.

Bakın ben bu kadar söz söylüyorum seni mahkemeye vereceğim diyemiyorlar. Neden, çünkü, tüm belgeler ortaya çıkacak. Şimdi unvanında Cumhuriyet yazan yürekli bir savcı arıyorum. Çocuklarına iyi bir gelecek bırakacak bir savcı arıyorum. O kadar ileri gittiler ki bakanı Öcalan'ın düşünceleri bizim de düşüncelerimiz diyor.

'Hodri meydan, senin kaç tane belediye başkanın terörist cenazesi taziyesine gitti?'

'Hodri meydan, senin kaç tane belediye başkanın terörist cenazesi taziyesine gitti?'

Ben sana adam gibi soru soruyorum? Hodri meydan, senin kaç tane belediye başkanın terörist cenazesi taziyesine gitti? Hangi belediye başkanın taziye çadırı kurdu?

Rektör yardımcısına: 'Gerizekalı desem, gerizekalılığın da bir düzeyi var'

Sebahattin Zaim Üniversitesi Rektör Yardımcısı 'Bizde de şimdi okuma oranı arttıkça beni afakanlar basıyor. Ben açıkçası korkuyorum, ben her zaman cahil halkın ferasetine güveniyorum. Ülkeyi ayakta tutacak olanların okumamış cahil halk.' diyor. Bunu diyen bir profesör.  Hani gerizekalı desem, gerizekalılığın da bir düzeyi var.

'Türkiye'nin başına bu kadar sorun açan bir hükümetin siyasal sorumluluğunu alması lazım'

Peki bu ülkeyi en iyi kim yönetir? CHP yönetir. Türkiye'nin başına bu kadar sorun açan bir hükümetin siyasal sorumluluğunu alması lazım. Sıcak koltuğuna oturacak her gün şehit haberleri gelecek ama oturmaya devam edecekler. Eğer ahlak varsa ahlakın kırıntısı varsa görevini bırakır.

Yetkin insanı göreve getirmiyorsun Türkiye'yi ateşe atıyorsun sonra zeytinyağı gibi üste çıkıyorsun. Bugün TBMM Genel Kurulu'nda bizim teklifimiz görüşüldü. Hodri meydan hodri meydan. Öneri getiren ikinci parti yok. Terör sadece insanları değil ekonomiyi de vurur.

'Türkiye bir mülteci bakım evi olmamalıdır. Ama gittler altına imza attılar'

Türkiye bir mülteci bakım evi olmamalıdır. Ama gittler altına imza attılar. Baktığımız kadar baktık. Gidiyorlarsa da gitsinler, sorun bizim değil onların sorunu! Çıkıp şu yürekliliği göstermediler; 6 milyar euroyu ben size vereyim tamamına siz bakın! Burası mülteci bakım evi mi? 2 milyon 700 bin Suriyeli ne olacak Türkiye'de. Türkiye başına nasıl bir bela aldığının farkında mı? Bu insanlara nasıl bakılacak?

Geri gönderecekler içlerinden doktorları, mühendisleri alacağım döküntüleri size bırakacağım. Böyle bir şey olur mu? Ne zaman mülteciler gitti başladın ağlamaya. Avrupalı nüfusu 500 milyon. Kişi başına 27 bin dolar geliri var. 78 milyon nüfusumuz var 2.7 milyona bakamıyorlar siz bakın diyorlar. Bu Türkiye'yi aşağılamaktır. Bunlar da gittiler paşa paşa imza attılar. Adına da Kayseri pazarlığı dediler. Yahu bari Kayseriler'e hakaret etmeyin.

Dediler ki biz para pazarlığı yapmadık. Ama abisi dedi ki 3 milyar euroyu almdan gelme. Bunlar biliyor bunların nasıl para götürdüklerini.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Reza Zarrab tutuklandı. Emimim çoğunun gözüne bu akşam uyku girmeyecek'

'Reza Zarrab tutuklandı. Emimim çoğunun gözüne bu akşam uyku girmeyecek'

Reza Zarrab tutuklandı. Ben emimim çoğunun gözüne bu akşam uyku girmeyecek. Yataklarında bu akşam rahat uyuyamayacaklar. FBİ Bölge Direktörü, 'Bu suçlamaların gerçek ortaklarına bir mesaj olduğunu' söylüyor. Deniz Feneri'ni hatırlıyorsunuz değil mi? 'Asıl failler Türkiye'de deniyordu. Reza Zarrab orada konuşacaktır. Bütün kirli çamaşırlar ortaya çıkacaktır. Böylece biz dört bakanla ilgili bütün gerçekleri öğrenmiş olacağız. Birilerinin hangi gerekçelerle Reza Zarrab'ın önüne yattığını öğrenmiş olacağız.

Ajanslar

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
110
32
12
11
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
haylaz adam

yalanmı söyledikleri.

hasomotikom

Senin Avrupadaki Türk düşmanlarında ne farkın var?. Nasıl bir açıklama bu?

Ewok The Hutt

bu adamı sevmem ama dediklerinde yanlış bişey görmedim. vatan haini demeye yer aramayın. vatan haini bile olsa dediklerinde haklı.

Pasif Kullanıcı

Ah bir yumurtlasa şunların pisliklerini diycem ama bunların pislikleri çıktıkça bu %50 daha çok bağlanıyo anlamadımki. Bunları bitirmek için senin gibi temiz... Devamını Gör