Görüş Bildir
Haberler
Kılıçdaroğlu'nun Suyunu Rezidans Skandalı Isıtıyor

Kılıçdaroğlu'nun Suyunu Rezidans Skandalı Isıtıyor

09.07.2015 - 18:31 Son Güncelleme: 09.07.2015 - 23:29

Kılıçdaroğlu'nun Suyunu Rezidans Skandalı Isıtıyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ataşehir’de patlayan ve parti içerisinde ciddi karışıklıklara sebep olan BUZGATE skandalı karşısında günlerdir sessiz kalmasının sebebi ortaya çıktı. Meğer son günlerde skandallarla gündeme gelen BUZ Rezidans’ın 17 katında bulunan 87 numaralı daire Kemal bey’in kızı Zeynep Kılıçdaroğlu’na aitmiş.

7.KAT NO: 87

İmar yolsuzluğu üzerinde yükselen Ataşehir’deki BUZ Rezidansın 17. katındaki 87 numaralı daire, tapuda

Kemal kızı Zeynep Kılıçdaroğlu üzerine kayıtlı. Zeynep Kılıçdaroğlu daireyi bundan tam bir yıl önce 10 Temmuz 2014 tarihinde satın almış. Ancak BUZ rezidanstaki bu lüks rezidans dairesi için ne kadar ödediği bilinmiyor. Aynı rezidansta Kılıçdaroğlu’nun damadı Cenk Nadir’in dairesi, Özel Kalemi Ömer Tuncay Ceylan’ın dairesi ve Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin eşi CHP’li vekil Gamze Akkuş İlgezdi’nin 12 adet dairesi bulunmakta.

KEMAL BEY BUZ KESTİ

CHP’nin eski Genel Başkanı Deniz Baykal’a yönelik kaset komplosunun ardından Genel Başkanlık koltuğuna oturan Kılıçdaroğlu BUZGATE skandalı karşısında adeta ‘buz’ kesmişti. Kemal Bey’in böylesi bir skandal hakkında tek kelime etmemesinin nedeninin, kızının da skandala bulaşması olduğu anlaşıldı. Hal böyle olunca parti içinde ve dışında, Kılıçdaroğlu için ‘Kasetle geldi, rezidansla gidecek’ yorumları yapıldı.

KLOZET YALAN REZİDANS GERÇEK

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde altın klozet var” yalanıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştirmeye çalışan Kemal Kılıçdaroğlu, “Gel, bak, bulabilirsen istifa etmeye hazırım, bulamazsan sen istifa et” çağrısına karşılık geri adım atmıştı. Kılıçdaroğlu’nun gerçeği yansıtmayan iddialarına karşın, kızının BUZ Rezidans’ta daire sahibi olduğunun belgelenmesi üzerine ne söyleyeceği merak ediliyor.

İĞNE DEĞİL, REZİDANS

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 2011 yılında Zonguldak’ta yaptığı mitingde o dönem başbakan olan Erdoğan’a hitaben “Meydan okuyorum bir toplu iğne ucu kadar yakınlarıma çıkar sağladığımı ispatlarsan eyvallah. Eğer ispatlayamasan a.” deyip cümlenin devamını getirmemişti.

Kaynak: http://www.gunes.com/Gundem/kilicdaro...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0