Görüş Bildir
Haberler
Kılıçdaroğlu'nun Başbakan'ın 'Bırakırım' Sözlerine Yorumu: 'Bu Gayet Normal'

Kılıçdaroğlu'nun Başbakan'ın 'Bırakırım' Sözlerine Yorumu: 'Bu Gayet Normal'

Caner
10.04.2015 - 18:54
İçeriğin Devamı Aşağıda

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun ‘İktidar olamazsak görevi bırakırım’ sözlerini, 'Bu gayet normal” diye yorumladı.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, kara yolu ile Ankara’dan İstanbul’a giderken Bolu’nun Gerede ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, CHP Bolu 2. Milletvekili adayı Yusuf Renkli, CHP İl Başkanı Kazım Karsu tarafından karşılanan Kılıçdaroğlu, vatandaşlarla sohbet ederek bir kahvehanede çay içti.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun, “Seçimi kaybedersem, iktidar olamazsak görevi bırakırım” sözlerinin hatırlatılması üzerine, “Siyasete giren herkesin başarıyı hedeflemesi gayet normal. Eğer başarırız olunursa siyaseti bırakması gerekir” diye konuştu. Gazetecinin, ‘Siz bırakır mısınız?’ şeklinde devam eden sorusuna ise, “Arkadaşlar gayet normal olduğunu söyledim. Bu sadece siyasette değil, hayatın her alanında geçerli” şeklinde yanıtladı.

’UMUT ORAN’ SORUSU

Milletvekili listesine konulmayan Umut Oran’ın Mersin 4. sıradan listeye konulacağı şeklinde çıkan haberlerin hatırlatılması üzerine Kılıçdaroğlu, “Arkadaşlar değerlendiriyorlar. İl Başkanı ve milletvekillerimiz orada konuşuluyorlar. Sağlık sorunu yaşayan 4. sıra adayımıza geçmiş olsun dileklerimi iletmiş olayım” dedi.

Kılıçdaroğlu, “İşçinin işi olsun çalışsın bizim fabrikalar kapansın diye bir düşüncemi yok. İşçiler çalışmalı, sigortalı olmalı, yasal haklarını kullanabilmeliler bakın burası ihracat yapıyor. Hepimiz daha iyi istihdam olsun, daha iyi ihracat olsun hepimiz bunun için çalışıyoruz. Günlük kavgalarla siyaseti bir yere taşıyamayız. Benim asıl hedefim bu ülkeyi doğru dürüst bir yerlere taşımak” ifadelerini kullandı.

İHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0