Görüş Bildir
Haberler
Kılıçdaroğlu: 'Diktatör Bozuntusu Değil de Barış Elçisi mi Diyecektim?'

Kılıçdaroğlu: 'Diktatör Bozuntusu Değil de Barış Elçisi mi Diyecektim?'

ATKN
19.01.2016 - 11:26

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP 35. Olağan Kurultayı'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik ifadeleri nedeniyle hakkında soruşturma açılmasına ilişkin açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, 'Hitler’e özenen, halkı kutuplaştıran, ülkeyi yangın yerine çevirmiş birine diktatör bozuntusu değil de barış elçisi mi diyecektim? Savcılara talimat vermek Cumhurbaşkanı’nın işi değildir. Sen anayasayı çiğnedikçe şeref ve namus kavramını sana hatırlatmaya devam edeceğim' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Diktatör bozuntusu' sözleri nedeniyle soruşturma açılmasına ilişkin Twitter hesabından açıklama yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

'Hitler’e özenen, halkı kutuplaştıran, ülkeyi yangın yerine çevirmiş birine diktatör bozuntusu değil de barış elçisi mi diyecektim? Savcılara talimat vermek Cumhurbaşkanı’nın işi değildir. Sen anayasayı çiğnedikçe şeref ve namus kavramını sana hatırlatmaya devam edeceğim.

Diktatör bozuntusuna diktatör bozuntusu diyeceğim tabi ki. Çünkü, dünyanın her yerinde diktatör bozuntusuna diktatör bozuntusu denir! Vatan uğruna şehit olan evlatlarımıza 'kelle' diyen zat el üstünde tutulur; ben diktatöre 'diktatör bozuntusu' derim, soruşturma açılır.

Türkiye, 13 yıldır yalanlarla yönetildiği için hükümet ve hükümet yancılarının gerçekleri duymaya tahammülü yok ama yılmayacağım!'

Kılıçdaroğlu ne demişti?

CHP lideri Kılıçdaroğlu, şu ifadeleri kullanmıştı:

'Cumhurbaşkanlarının tarafsızlıkla görev yapacağına dair ‘namusu ve şerefi’ üzerine yemin ederler. Dün yine bize sataşmış. Şimdi ben yine hatırlatıyorum. Diktatör bozuntusu olan adam. Senin için şeref ve namus ne anlama geliyor?'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
57
19
6
3
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

o belki diktatör belki değil ama bu yine chp nin iktidar olamayacağı gerçeğini değiştirmedi

devrimdengiz

ne alaka mal hey allahım kafaya bak

isimsizim

Tayyibin de işi zor bu kadar beceriksiz bir muhalefetle imtihan kolay olmasa gerek :D Önümüzdeki seçimde yine %50 AKP iktidarı var görüntü bundan ibaret.

Andy Dufresne

https://www.youtube.com/watch?v=i3NdbeJuNlE diktatörlük arıyorsan uzakta arama