Görüş Bildir
Haberler
'Bu Watergate Skandalının Bir Başka Versiyonudur'

'Bu Watergate Skandalının Bir Başka Versiyonudur'

Onedio Medya
26.03.2014 - 12:28 Son Güncelleme: 26.03.2014 - 18:19

Kılıçdaroğlu'dan Kaset Tepkisi!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim çalışması için geldiği Manisa'nın Akhisar İlçesi'nde, CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın görüntülerinin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla servis yapıldığı iddiasına yönelik ses kaydını değerlendirirken, 'Bu ABD'de yaşanan Watergate skandalının bir başka versiyonudur' dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yerel seçim çalışmaları için Manisa'nın Akhisar İlçesi'ne geldi. Özel uçakla Akhisar'daki askeri havaalanına inen Kemal Kılıçdaroğlu, burada partililer tarafından karşılandı.

Kılıçdaroğlu, parti otobüsüne binmeden önce, CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın görüntülerinin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla servis yapıldığı iddiasına yönelik ses kaydını değerlendirdi.

Parti olarak derhal açıklama beklediklerini dile getiren Kılıçdaroğlu, 'Başbakanlık koltuğunda oturan zatın süratle açıklama yapmasını bekliyorum. Ahlaksızlığın bu boyutu dünyanın hiçbir ülkesinde görülmemiştir. Zaten bu olayın faillerinin bugüne kadar ortaya çıkmamasının nedeni de budur. Asıl fail odur. Ahlaksızlığı bu boyuta getiren bir kişi başbakanlık koltuğunda oturamaz. Bu ABD'de yaşanan Watergate skandalının bir başka versiyonudur. Süratle bir açıklama yapmalıdır. Kişilerin özel yaşamı ne zamandır başbakanların ilgi alanlarına girmeye başladı. Bu ülkede başbakanın yapacağı başka iş yok mu? Bu kadar işsizlik varken, bu kadar yolsuzluk varken! Bunları anlatırken bile utanıyorum, ama acaba o utanıyor mu? Onda ahlak var mı? Ahlak kırıntısı var mı merak ediyorum' dedi.

Taylan YILDIRIM / İZMİR, (DHA) 

Kaynak: http://www.gercekgundem.com/siyaset/3...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0