Görüş Bildir
Haberler
Kılıçdaroğlu: ‘Bizim Projemizi Onlar Hayal Bile Edemezler’

Kılıçdaroğlu: ‘Bizim Projemizi Onlar Hayal Bile Edemezler’

ATKN
22.05.2015 - 11:26 Son Güncelleme: 22.05.2015 - 13:43
İçeriğin Devamı Aşağıda

Davutoğlu'na Proje Yanıtı

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun proje ile ilgili sözlerine yanıt veren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'Bugüne kadar neden hayata geçirmemiş? Engel olan mı vardı? Bizim projemizi onlar hayal bile edemezler' dedi. 

Davutoğlu ne demişti?

Davutoğlu ne demişti?

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Kılıçdaroğlu'nun dün açıkladığı proje ile ilgili şunları söylemişti:

'Kendisini dinlerken acı bir şekilde tebessüm ettim. Çünkü çok geriden geliyor, çok geriden. Bütün kavramlar bize ait. Benim 2001 yılında yazdığım Stratejik Derinlik kitabının arka sayfasını okusaydı 'Merkez ülke' tabirini biz 15 yıl önce kullandık, 15 yıl önce. Şimdi yeni bir şey keşfetmiş gibi bunu takdim ediyor. Problemi ne biliyor musunuz Kılıçdaroğlu'nun? Bir, okuma alışkanlığı yok, iki hafızası zayıf, hafızası. Türkiye’ye ilgili fikirleri yok. Onun için çalıntı fikirlerle uğraşıyorlar.'

'Bizim projemizi onlar hayal bile edemezler'

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun bu sözlerine yanıt veren Kemal Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

'Kimden araklamışız? Bugüne kadar neden hayata geçirmemiş? Engel olan mı vardı? Bizim projemizi onlar hayal bile edemezler. Ben özel bir tartışmanın içerisine girmek istemiyorum. Onlar Türkiye'yi yalnızlaştırdılar, biz ise Türkiye'yi dünyanın merkezi haline getireceğiz. Aramızda dünya kadar fark var.

DHA ve Onedio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0